Denizlispor Konyaspor Hazırlıklarına Başladı

SPOR 04.02.2020 - 14:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Konyaspor Hazırlıklarına Başladı

Denizlispor, Cumartesi günü saat 14.00’de oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.   Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda gerçekleşen çift kale maç ile sona erdi. Dün oynanan Göztepe maçına ilk 11’de başlayan futbolcular ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.   Tedavisi devam eden Tiago Lopes ve dün oynanan maçta sakatlanan Onazi antrenmana katılmadı. Tedavisi sona eren Tolgahan acar takımla birlikte çalışırken, tedavisi devam eden Hadi Sacko takımdan ayrı düz koşu ile çalışmayı tamamladı. Denizlispor, Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.    

Denizlispor, Cumartesi günü saat 14.00’de oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda gerçekleşen çift kale maç ile sona erdi. Dün oynanan Göztepe maçına ilk 11’de başlayan futbolcular ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

 

Tedavisi devam eden Tiago Lopes ve dün oynanan maçta sakatlanan Onazi antrenmana katılmadı. Tedavisi sona eren Tolgahan acar takımla birlikte çalışırken, tedavisi devam eden Hadi Sacko takımdan ayrı düz koşu ile çalışmayı tamamladı. Denizlispor, Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.