Denizlispor Kulübü’ne ait kayıp bağış makbuzu Özpek’te çıktı

SPOR 25.11.2019 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Kulübü’ne ait kayıp bağış makbuzu Özpek’te çıktı

Denizlispor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada krize neden olan ve yargıya taşınan kulübe ait kayıp bağış makbuzunun eski yönetici Yasin Özpek’te olduğu tespit edildi. Özpek, tespit edilen kayıp makbuzu tutanakla kulübe teslim ettiği belirtildi.

Denizlispor Yönetimi, yaşanan gerginliğin ardından basına konu olan ve yargıya taşınan kulübe ait bir adet bağış makbuzu koçanın eksik olduğunu tespit etti. Yapılan araştırmada kayıp koçanın eski yönetici Yasin Özpek'de olduğu ortaya çıktı.   Yukatel Denizlispor'da günlerdir gündem sportif durumdan ziyade yönetim ve önceki yöneticiler arasında yaşanan atışmalar ve yargıya taşınan süreç. Yasin Özpek'in yargıya taşıdığı süreç ile ilgili çalışma başlatan kulüp yönetimi yaptığı incelemede bir koçanın eksik olduğunu tespit etti. Kulüp yönetimi ve Mali işler birimi arasında soruna da neden olan koçanının bulunması için çalışma başlatan kulüp yöneticileri koçanın konuyu yargıya taşıyan yöneticide olduğunu tespit etti.   EKSİK KOÇAN ÖZPEK'DE ÇIKTI   Hasan Önder ve Yasin Özpek tarafından kayıp olduğu gerekçesi ile yargıya taşınan kayıp koçanın tespiyi için çalışma başlatılırken, eksik koçanın eski yönetici Yasin Özpek'de olduğu tespit edildi.   Kulüp görevlilerinin yaptığı araştırmada koçanın Yasin Özpek'de olduğunu tespit etti. Tespitin ardından ulaşılan Yasin Özpek, kayıp koçanı tutanakla kulüp görevlilerine teslim etti. Kulüp görevlileri Mevlüt Güldaş ve Avukat Serhat Altay tarafından tutanak ile teslim alınan koçan kulüp mali hizmet yetkililerine teslim edildi.
Denizlispor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada krize neden olan ve yargıya taşınan kulübe ait kayıp bağış makbuzunun eski yönetici Yasin Özpek’te olduğu tespit edildi. Özpek, tespit edilen kayıp makbuzu tutanakla kulübe teslim ettiği belirtildi.

Denizlispor Yönetimi, yaşanan gerginliğin ardından basına konu olan ve yargıya taşınan kulübe ait bir adet bağış makbuzu koçanın eksik olduğunu tespit etti. Yapılan araştırmada kayıp koçanın eski yönetici Yasin Özpek'de olduğu ortaya çıktı.

 

Yukatel Denizlispor'da günlerdir gündem sportif durumdan ziyade yönetim ve önceki yöneticiler arasında yaşanan atışmalar ve yargıya taşınan süreç. Yasin Özpek'in yargıya taşıdığı süreç ile ilgili çalışma başlatan kulüp yönetimi yaptığı incelemede bir koçanın eksik olduğunu tespit etti. Kulüp yönetimi ve Mali işler birimi arasında soruna da neden olan koçanının bulunması için çalışma başlatan kulüp yöneticileri koçanın konuyu yargıya taşıyan yöneticide olduğunu tespit etti.

 

EKSİK KOÇAN ÖZPEK'DE ÇIKTI

 

Hasan Önder ve Yasin Özpek tarafından kayıp olduğu gerekçesi ile yargıya taşınan kayıp koçanın tespiyi için çalışma başlatılırken, eksik koçanın eski yönetici Yasin Özpek'de olduğu tespit edildi.

 

Kulüp görevlilerinin yaptığı araştırmada koçanın Yasin Özpek'de olduğunu tespit etti. Tespitin ardından ulaşılan Yasin Özpek, kayıp koçanı tutanakla kulüp görevlilerine teslim etti. Kulüp görevlileri Mevlüt Güldaş ve Avukat Serhat Altay tarafından tutanak ile teslim alınan koçan kulüp mali hizmet yetkililerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.