Denizlispor, MKE Ankaragücü hazırlıklarını tamamladı

SPOR 24.07.2020 - 23:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, MKE Ankaragücü hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'in son haftasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan Denizlispor, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-siyahlı ekip bu maçtan alacağı tek puanla ligde kalmayı garantileyecek. Süper Lig son haftasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan Denizlispor, Teknik Direktör Levent Kartop yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Akşam saatlerinde gerçekleşen antrenmanı kulüp başkanı Ali Çetin ve bazı yöneticiler izledi. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saati bekleyen Denizlispor’da eksik oyuncu ise bulunmuyor. Öte yandan, ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor, yarın akşam 21.00’da konuk edeceği MKE Ankaragücü karşısında alacağı 1 puan ile ligde kalmayı garantileyecek.  

Süper Lig'in son haftasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan Denizlispor, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-siyahlı ekip bu maçtan alacağı tek puanla ligde kalmayı garantileyecek.


Süper Lig son haftasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan Denizlispor, Teknik Direktör Levent Kartop yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Akşam saatlerinde gerçekleşen antrenmanı kulüp başkanı Ali Çetin ve bazı yöneticiler izledi. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saati bekleyen Denizlispor’da eksik oyuncu ise bulunmuyor.


Öte yandan, ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor, yarın akşam 21.00’da konuk edeceği MKE Ankaragücü karşısında alacağı 1 puan ile ligde kalmayı garantileyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.