Denizlispor Olcay Şahan ile prensipte anlaştı

SPOR 15.08.2019 - 08:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Olcay Şahan ile prensipte anlaştı

Yukatel Denizlispor geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen Olcay Şahan transferi için düğmeye bastı. Yeşil-siyahlı ekibin prensipte anlaştığı Şahan, imza atmak için Denizli’ye geldi.  Süper Lig’in yeni ekiplerinden Denizlispor, 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Şahan ile anlaştı. Şahan Denizli girişinde bir grup Denizlispor taraftarı ile karşılandı. Şahan’ın yarın sağlık kontrolünden geçmesi ve sonrasında ise imza atması bekleniyor.   

Yukatel Denizlispor geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen Olcay Şahan transferi için düğmeye bastı. Yeşil-siyahlı ekibin prensipte anlaştığı Şahan, imza atmak için Denizli’ye geldi. 


Süper Lig’in yeni ekiplerinden Denizlispor, 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Şahan ile anlaştı. Şahan Denizli girişinde bir grup Denizlispor taraftarı ile karşılandı. Şahan’ın yarın sağlık kontrolünden geçmesi ve sonrasında ise imza atması bekleniyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.