Denizlispor PFDK'dan ihtar cezası aldı

SPOR 27.06.2020 - 08:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor PFDK'dan ihtar cezası aldı

Beşiktaş maçında havai fişek kullanılması nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Denizlispor, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, kararı ile ihtar cezası ile ucuz atlattı.   Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Denizlispor Kulübü'nün, 20.06.2020 tarihinde oynanan Denizlispor-Beşiktaş Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, yanıcı-patlayıcı madde kullanılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle uyarınca İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.

Beşiktaş maçında havai fişek kullanılması nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Denizlispor, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, kararı ile ihtar cezası ile ucuz atlattı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Denizlispor Kulübü'nün, 20.06.2020 tarihinde oynanan Denizlispor-Beşiktaş Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, yanıcı-patlayıcı madde kullanılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle uyarınca İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.