Denizlispor, Sivasspor maçı öncesi Covid-19 testi yaptırdı

SPOR 13.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Sivasspor maçı öncesi Covid-19 testi yaptırdı

Süper Lig’in 27.haftasında 15 Haziran Pazartesi günü deplasmanda DG Sivasspor ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, bugün Covid-19 testinden geçti.   Pandemi dolayısıyla lige verilen aranın ardından yeniden başlayan Süper Ligde DG Sivasspor’un konuğu olacak olan Yeşil siyahlılar, bugün Haluk Ulusoy Tesislerinde testten geçti. Kulüp Başkanı Ali Çetin, kafilede yer alacak yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlarına Denizli Özel Cerrahi Hastanesi ekiplerince Covid-19 testi uygulandı.   Takımımız yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından özel uçakla Sivas’a giderek maç saatini beklemeye başlayacak.  

Süper Lig’in 27.haftasında 15 Haziran Pazartesi günü deplasmanda DG Sivasspor ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, bugün Covid-19 testinden geçti.

 

Pandemi dolayısıyla lige verilen aranın ardından yeniden başlayan Süper Ligde DG Sivasspor’un konuğu olacak olan Yeşil siyahlılar, bugün Haluk Ulusoy Tesislerinde testten geçti. Kulüp Başkanı Ali Çetin, kafilede yer alacak yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlarına Denizli Özel Cerrahi Hastanesi ekiplerince Covid-19 testi uygulandı.

 

Takımımız yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından özel uçakla Sivas’a giderek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.