Denizlispor Süper Lig'e adımını attı

SPOR 12.05.2019 - 19:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Süper Lig'e adımını attı

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında 9 yıl sonra Süper Lig’e çıkma şansı yakalayan Abalı Denizlispor bugün Kardemir Karabükspor'u evinde konuk etti. Karşılaşma ev sahibi Abalı Denizlispor’un 6-0’lık üstünlüğü ile son buldu.     Süper Lig’e çıkma aşkı ile karşılaşmaya çıkan Abalı Denizlispor, ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor karşısında üstün başladığı maçın ilk yarısını 4-0’lık üstünlükle kapattı. İlk yarıda 2',34',40'ıncı dakikada Lanre Kehinde, 44'üncü dakikada Furkan kendi kalesine attı.Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen yeşil-siyahlı ekibi, Denizli protokolü ve 15 bin taraftar yalnız bırakmadı. Televizyonları başında karşılaşmayı izleyen Denizlililer karşılaşmanın sonunda alınan skorla Süper Lig’i garantilemesi üzerine büyük sevinç yaşadı. Denizli’de 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmanın sevinci sokaklara taştı.   Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü elinde tutan yeşil siyahlı ekip, Burak Çalik ve Mehmet Akyüz’ün golleri ile karşılaşmadan 6-0  üstün ayrılıyor. Karşılaşmada başka gol olmayınca Denizlispor- Karademir Karabükspor’u 6-0 mağlup etti. Bu skorla ligde puanını 69’a yükselten Denizlispor Süper Lig’i garantileyerek yıllardır duyduğu özlemi gerçekleştirdi.  

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında 9 yıl sonra Süper Lig’e çıkma şansı yakalayan Abalı Denizlispor bugün Kardemir Karabükspor'u evinde konuk etti. Karşılaşma ev sahibi Abalı Denizlispor’un 6-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

 

 

Süper Lig’e çıkma aşkı ile karşılaşmaya çıkan Abalı Denizlispor, ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor karşısında üstün başladığı maçın ilk yarısını 4-0’lık üstünlükle kapattı. İlk yarıda 2',34',40'ıncı dakikada Lanre Kehinde, 44'üncü dakikada Furkan kendi kalesine attı.Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen yeşil-siyahlı ekibi, Denizli protokolü ve 15 bin taraftar yalnız bırakmadı. Televizyonları başında karşılaşmayı izleyen Denizlililer karşılaşmanın sonunda alınan skorla Süper Lig’i garantilemesi üzerine büyük sevinç yaşadı. Denizli’de 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmanın sevinci sokaklara taştı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü elinde tutan yeşil siyahlı ekip, Burak Çalik ve Mehmet Akyüz’ün golleri ile karşılaşmadan 6-0  üstün ayrılıyor. Karşılaşmada başka gol olmayınca Denizlispor- Karademir Karabükspor’u 6-0 mağlup etti. Bu skorla ligde puanını 69’a yükselten Denizlispor Süper Lig’i garantileyerek yıllardır duyduğu özlemi gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.