Denizlispor taraftarı Feyzullah'ı unutmadı

DENİZLİ 20.01.2019 - 17:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor taraftarı Feyzullah'ı unutmadı

Geçtiğimiz dönemde 26 Kasım 2018'de hayata gözlerini yuman Denizlispor taraftarı Feyzullah Atalay için hayır yemeği düzenlendi.       Denizlispor 57 Gençlik taraftarlarından olan 19 yaşında hayata gözlerini yuman Feyzullah Atalay için hayır yemeği düzenlendi. Hayır yemeğine katılan tribünlerde birlikte olduğu yeşil siyah sevdalıları ve 57 Gençlik taraftarları bir arada buluştular. Feyzullah Atalay için hazırladıkları pankartı balkona astılar. Asılan pankartta bulunan söz görenlerin içini dağladı. Pankarta yazılan Hasan Hüseyin Korkmazgil'in 'Öyle Bir Yerdeyim Ki' şiirinden bir parçayı yazdılar. " Yaprak döker bir yanımız, Bir yanımız bahar bahçe" şeklinde resminin yanına yazdılar.  

Geçtiğimiz dönemde 26 Kasım 2018'de hayata gözlerini yuman Denizlispor taraftarı Feyzullah Atalay için hayır yemeği düzenlendi.

 

 

 

Denizlispor 57 Gençlik taraftarlarından olan 19 yaşında hayata gözlerini yuman Feyzullah Atalay için hayır yemeği düzenlendi. Hayır yemeğine katılan tribünlerde birlikte olduğu yeşil siyah sevdalıları ve 57 Gençlik taraftarları bir arada buluştular.

Feyzullah Atalay için hazırladıkları pankartı balkona astılar. Asılan pankartta bulunan söz görenlerin içini dağladı. Pankarta yazılan Hasan Hüseyin Korkmazgil'in 'Öyle Bir Yerdeyim Ki' şiirinden bir parçayı yazdılar. " Yaprak döker bir yanımız, Bir yanımız bahar bahçe" şeklinde resminin yanına yazdılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.