Denizlispor Trabzonspor hazırlıklarına devam ediyor

SPOR 13.01.2020 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Trabzonspor hazırlıklarına devam ediyor

Yukatel Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geleceği Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti.   Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda 16 Ocak Perşembe günü ilk maçını deplasmanda oynayacak olan tyeşil siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Mehmet Özdilek idaresinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Sakatlıkları sebebiyle tedavileri devam eden Zakarya Bergdich ve Isaac Sackey takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışması ve teknik taktik çalışmasıyla sona erdi.     Trabzonspor maçı öncesi takımımızda Zakarya Bergdich ve Isaac Sackey’in sakatlıkları devam ederken, Modou Barrow kart cezalısı olması sebebiyle kupa maçı kadrosunda yer alamayacak.  

Yukatel Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geleceği Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti.

 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda 16 Ocak Perşembe günü ilk maçını deplasmanda oynayacak olan tyeşil siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Mehmet Özdilek idaresinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Sakatlıkları sebebiyle tedavileri devam eden Zakarya Bergdich ve Isaac Sackey takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışması ve teknik taktik çalışmasıyla sona erdi.

 

 

Trabzonspor maçı öncesi takımımızda Zakarya Bergdich ve Isaac Sackey’in sakatlıkları devam ederken, Modou Barrow kart cezalısı olması sebebiyle kupa maçı kadrosunda yer alamayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.