Denizlispor Trabzonspor hazırlıklarını tamamladı

SPOR 15.12.2019 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Trabzonspor hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'in 15. haftasında yarın akşam saat 20.00'de deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak olan Denizlispor çalışmalarını tamamladı. Denizlispor’da sakatlığı bulunan Sapunaru ile kart cezalısı olan Sackey forma giyemeyecek.   Bu sabah Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan son idmanda sakatlığı bulunan Cristian Sapunaru takımdan ayrı çalışırken diğer oyuncuların tamamı antrenmana katıldı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan idman ısınma çalışması ile başlayıp top kapma ve pas çalışması ile sona erdi.   Bugün özel uçak ile Trabzon'a gidecek olan Denizlispor kafilesi kalacağı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Denizlispor’da sakatlığı bulunan Sapunaru ile kart cezalısı olan Sackey Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.  

Süper Lig'in 15. haftasında yarın akşam saat 20.00'de deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak olan Denizlispor çalışmalarını tamamladı. Denizlispor’da sakatlığı bulunan Sapunaru ile kart cezalısı olan Sackey forma giyemeyecek.

 

Bu sabah Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan son idmanda sakatlığı bulunan Cristian Sapunaru takımdan ayrı çalışırken diğer oyuncuların tamamı antrenmana katıldı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan idman ısınma çalışması ile başlayıp top kapma ve pas çalışması ile sona erdi.

 

Bugün özel uçak ile Trabzon'a gidecek olan Denizlispor kafilesi kalacağı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Denizlispor’da sakatlığı bulunan Sapunaru ile kart cezalısı olan Sackey Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.