Denizlispor'un rakibi Malatyaspor...

SPOR 07.01.2019 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'un rakibi Malatyaspor...

Denizlispor Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.Yeni transferler Kehinde ve Oğuz'da kampa dahil oldu.   Antalya’da günde çift antrenman yaparak ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Denizlispor, ikinci hazırlık karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.  WOW Kremlin Otel Football Center Stadium’da oynanacak karşılaşma Salı günü saat 16:00’da başlayacak.     Yeşil siyahlılar ilk hazırlık karşılaşmasında Gümüşhanespor’u 3-2 mağlup etmişti. 12 Ocak’ta kampı sona erecek Horoz’un bir maç daha yapması bekleniyor. Teknik Direktör Yücel İldiz’in takıma yeni katılan Kehinde ve Oğuz Yılmaz’a bu karşılaşmada şans vermesi bekleniyor.  

Denizlispor Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.Yeni transferler Kehinde ve Oğuz'da kampa dahil oldu.

 

Antalya’da günde çift antrenman yaparak ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Denizlispor, ikinci hazırlık karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.  WOW Kremlin Otel Football Center Stadium’da oynanacak karşılaşma Salı günü saat 16:00’da başlayacak.

 

 

Yeşil siyahlılar ilk hazırlık karşılaşmasında Gümüşhanespor’u 3-2 mağlup etmişti. 12 Ocak’ta kampı sona erecek Horoz’un bir maç daha yapması bekleniyor. Teknik Direktör Yücel İldiz’in takıma yeni katılan Kehinde ve Oğuz Yılmaz’a bu karşılaşmada şans vermesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.