Denizlispor'un teknik ekibinde Feyyaz Uçar

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2019 - 20:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'un teknik ekibinde Feyyaz Uçar

Denizlispor, Feyyaz Uçar’ı Teknik Direktör Yücel İldiz'in isteği üzerine teknik ekipte göreve getirdi.  Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Yukatel Denizlispor, Trabzonspor'dan Rodallega, Sivasspor'dan kaleci Tolgahan, Kayserispor'dan sağ bek Lopes ile stoper Sapunaru’nun ardından bir transfer de teknik ekibe yaptı. Ege ekibi, Teknik Direktör Yücel İldiz'in raporu doğrultusunda teknik ekibe Feyyaz Uçar'ı dahil etti. Uçar’ın, İldiz’in birinci yardımcısı olacağı öğrenildi. Feyyaz Uçar’ın yanı sıra ekibe atletik performans antrenörü Kortan Aktürk de getirildi.   Daha önce Malatyaspor, Bandırmaspor, Mardinspor, Altay ve Karşıyaka'yı çalıştıran Uçar’ın önümüzdeki günlerde imza atıp ilk idmana katılacağı bildirildi. 

Denizlispor, Feyyaz Uçar’ı Teknik Direktör Yücel İldiz'in isteği üzerine teknik ekipte göreve getirdi. 


Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Yukatel Denizlispor, Trabzonspor'dan Rodallega, Sivasspor'dan kaleci Tolgahan, Kayserispor'dan sağ bek Lopes ile stoper Sapunaru’nun ardından bir transfer de teknik ekibe yaptı. Ege ekibi, Teknik Direktör Yücel İldiz'in raporu doğrultusunda teknik ekibe Feyyaz Uçar'ı dahil etti. Uçar’ın, İldiz’in birinci yardımcısı olacağı öğrenildi. Feyyaz Uçar’ın yanı sıra ekibe atletik performans antrenörü Kortan Aktürk de getirildi.

 
Daha önce Malatyaspor, Bandırmaspor, Mardinspor, Altay ve Karşıyaka'yı çalıştıran Uçar’ın önümüzdeki günlerde imza atıp ilk idmana katılacağı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.