Denizlispor Yönetiminden taraftara çağrı

SPOR 16.08.2019 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Yönetiminden taraftara çağrı

Süper Lig’in 2019-2020 sezonunun ilk maçı bugün Yukatel Denizlispor ile Galatasaray arasında gerçekleşecek. Karşılaşma öncesi ev sahibi takımın Yönetim Kurulu tarafından taraftarlara çağrıda bulunuldu.   Yukatel Denizlispor Kulüp Yönetiminden yapılan çağrıda, taraftarların Galatasaray maçı öncesi TFF talimatlarına uymasını istedi.   Yönetim tarafından yapılan çağrıda, “TFF talimatları gereğince stadyumlarda meşale yakmak, yanıcı ve yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.   Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlara kar karşıya kalacaktır. Tüm taraftarlarımızın konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımız maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.   Öte yandan yönetim Denizlispor-Galatasaray maçını izlemeye özel araçları ile gelen taraftarların maç saati süresince, Denizli Lisesi bahçesini 5 TL. karşılığında otopark olarak kullanabilecekleri belirtildi.

Süper Lig’in 2019-2020 sezonunun ilk maçı bugün Yukatel Denizlispor ile Galatasaray arasında gerçekleşecek. Karşılaşma öncesi ev sahibi takımın Yönetim Kurulu tarafından taraftarlara çağrıda bulunuldu.

 

Yukatel Denizlispor Kulüp Yönetiminden yapılan çağrıda, taraftarların Galatasaray maçı öncesi TFF talimatlarına uymasını istedi.

 

Yönetim tarafından yapılan çağrıda, “TFF talimatları gereğince stadyumlarda meşale yakmak, yanıcı ve yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

 

Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlara kar karşıya kalacaktır. Tüm taraftarlarımızın konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımız maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Öte yandan yönetim Denizlispor-Galatasaray maçını izlemeye özel araçları ile gelen taraftarların maç saati süresince, Denizli Lisesi bahçesini 5 TL. karşılığında otopark olarak kullanabilecekleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.