Denizlisporlular 53. yaş günlerini meşaleler ile görsel şölenle kutladı

DENİZLİ 27.05.2019 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlisporlular 53. yaş günlerini meşaleler ile görsel şölenle kutladı

Denizlispor'da 53. kuruluş yıl dönümünü 26 Mayıs 2019 günü İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Parkı'nda meşaleli görsel şölen ile kutlandı.  26 Mayıs 1966 tarihinde kurulan ve Spor Toto 1. Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig'e çıkan Denizlispor 53. yılını kutluyor. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yıl dönümüne ilişkin, "26 Mayıs 1966 tarihinde Dr. Samim Gök tarafından kurulan şanlı Denizlispor'umuzun 53. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!" ifadelerine yer verilirken, yeşil-siyahlı taraftarlar ise bu özel günde bir araya gelerek 53. yılı ve şampiyonluğu coşku içerisinde kutladı.     Kulübün taraftar guruplarından Yeşil Cephe, 53. kuruluş yıl dönümü ve elde edilen şampiyonluğu dün saat 22.00’da Pamukkale ilçesindeki İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda buluşarak kutladı.Yeşil Cephe taraftarları ve vatandaşlar bir araya gelerek yaklaşık bin kişilik yeşil siyahlı taraftar grubu geri sayım ile birlikte parkın ortasında bulunan gölün çevresinde aynı anda meşaleler yakarak görsel şölen oluşturdular. Ardından tezahüratlar ve şarkılar söyleyerek kutlama yaptı.       "SÜPER LİG'DE DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ" Yeşil Cephe taraftar grubunun Başkanı Bayram Arıkan, Başkan Yardımcısı Cihan Yıldırım ve Tirübün Lideri Zeki Turan konuşmalarında şunlara yer verdi: " Yeni sezonda taraftar olarak bomba gibi devam edeceğiz. Çalışmalarımızı yine yüksek tutacağız. Kulübümüzün başkanlarının dediği gibi 'Süper Lig'deki ilk sezonda amaç ligi ilk 5 takım içerisinde bitirmek' dediği gibi desteklerimizi bizlerde devam ettireceğiz" dediler. Grubun liderleri sözlerine şöyle devam etti: "Zorlu bir süreçten geçti takımımız ama hedefe ulaştı sonunda 9 yıllık hasretle yanıp tutuştuk bu  zamana kadar ve 'O sene bu sene' dedik.Denizlimizin Süper Lig özlemi sonunda bitti. Bizler taraftar olarak Süper Lig'de de aynı şekilde her maçta organize olup, sonuna kadar tezahüratlar ve şarkılar eşliğinde daha iyi bir şekilde bizler takımımızı destekleyeceğiz. Bu başarı tüm Denizlispor camiasına aittir, tekrardan Şampiyonluk ve 53.yılımız kutlu ve hayırlı olsun diyoruz. 'Bekle bizi Süper Lig' " dediler.    

Denizlispor'da 53. kuruluş yıl dönümünü 26 Mayıs 2019 günü İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Parkı'nda meşaleli görsel şölen ile kutlandı. 


26 Mayıs 1966 tarihinde kurulan ve Spor Toto 1. Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig'e çıkan Denizlispor 53. yılını kutluyor. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yıl dönümüne ilişkin, "26 Mayıs 1966 tarihinde Dr. Samim Gök tarafından kurulan şanlı Denizlispor'umuzun 53. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!" ifadelerine yer verilirken, yeşil-siyahlı taraftarlar ise bu özel günde bir araya gelerek 53. yılı ve şampiyonluğu coşku içerisinde kutladı.

 

 

Kulübün taraftar guruplarından Yeşil Cephe, 53. kuruluş yıl dönümü ve elde edilen şampiyonluğu dün saat 22.00’da Pamukkale ilçesindeki İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda buluşarak kutladı.Yeşil Cephe taraftarları ve vatandaşlar bir araya gelerek yaklaşık bin kişilik yeşil siyahlı taraftar grubu geri sayım ile birlikte parkın ortasında bulunan gölün çevresinde aynı anda meşaleler yakarak görsel şölen oluşturdular. Ardından tezahüratlar ve şarkılar söyleyerek kutlama yaptı.

 

 

 

"SÜPER LİG'DE DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Yeşil Cephe taraftar grubunun Başkanı Bayram Arıkan, Başkan Yardımcısı Cihan Yıldırım ve Tirübün Lideri Zeki Turan konuşmalarında şunlara yer verdi: " Yeni sezonda taraftar olarak bomba gibi devam edeceğiz. Çalışmalarımızı yine yüksek tutacağız. Kulübümüzün başkanlarının dediği gibi 'Süper Lig'deki ilk sezonda amaç ligi ilk 5 takım içerisinde bitirmek' dediği gibi desteklerimizi bizlerde devam ettireceğiz" dediler.


Grubun liderleri sözlerine şöyle devam etti: "Zorlu bir süreçten geçti takımımız ama hedefe ulaştı sonunda 9 yıllık hasretle yanıp tutuştuk bu  zamana kadar ve 'O sene bu sene' dedik.Denizlimizin Süper Lig özlemi sonunda bitti. Bizler taraftar olarak Süper Lig'de de aynı şekilde her maçta organize olup, sonuna kadar tezahüratlar ve şarkılar eşliğinde daha iyi bir şekilde bizler takımımızı destekleyeceğiz. Bu başarı tüm Denizlispor camiasına aittir, tekrardan Şampiyonluk ve 53.yılımız kutlu ve hayırlı olsun diyoruz. 'Bekle bizi Süper Lig' " dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.