Depo Yangını Apartman Sakinlerini Korkuttu

ASAYİŞ 18.01.2020 - 19:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Depo Yangını Apartman Sakinlerini Korkuttu

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde bir apartmanın bodrum katında çıkan yapın apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.   Edinilen bilgilere göre yangın Pamukkale ilçesi Siteler Mahallesi Ulus Caddesi üzerindeki 5 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. Apartmandan duman gören vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attılar. Olay daha sonra itfaiyeye ihbar edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Depo aynı zamanda bir iş yerinin deposu olarak da kullanılan bodrum katta çıkan yangının niçin çıktığı henüz tespit edilemedi. Deponun A.İ.A.'a ait olduğu öğrenildi.  İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını tamamladıktan sonra hasar tespit ve yangının çıkış sebebini araştırıyor.     Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde bir apartmanın bodrum katında çıkan yapın apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

 

Edinilen bilgilere göre yangın Pamukkale ilçesi Siteler Mahallesi Ulus Caddesi üzerindeki 5 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. Apartmandan duman gören vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attılar. Olay daha sonra itfaiyeye ihbar edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Depo aynı zamanda bir iş yerinin deposu olarak da kullanılan bodrum katta çıkan yangının niçin çıktığı henüz tespit edilemedi. Deponun A.İ.A.'a ait olduğu öğrenildi.  İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını tamamladıktan sonra hasar tespit ve yangının çıkış sebebini araştırıyor.

 

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.