Deprem Denizli'de hissedildi!

GÜNDEM 12.09.2018 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Deprem Denizli'de hissedildi!

 Antalya Kumluca'da, Akdeniz'de meydana gelen 5.2 büyüklüğünde deprem  Denizli'de de hissedildi.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, saat 09.21'de merkez üssü  Antalya Kumluca'da Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 40 kilometre derinliğinde gerçekleşti.   Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü yine 5.3 olarak kaydederken, derinliğini ise 13  kilometre olarak bildirdi.

 Antalya Kumluca'da, Akdeniz'de meydana gelen 5.2 büyüklüğünde deprem  Denizli'de de hissedildi.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, saat 09.21'de merkez üssü  Antalya Kumluca'da Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 40 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü yine 5.3 olarak kaydederken, derinliğini ise 13  kilometre olarak bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.