Dernek binasına muhteşem açılış

DENİZLİ 19.11.2018 - 11:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dernek binasına muhteşem açılış

Denizli’nin Acıpayam İlçesine bağlı Hacıkurtlar Mahallesi sakinleri bir araya gelerek dernek kurdu. Acıpayam Dernekler Birliği (ADB)’ye de üye olan Hacıkurtlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği binası düzenlenen törenle Zeytinköy Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde açıldı.   Derneğin açılış törenine CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, davetliler ve dernek üyeleri katıldı.     Hacıkurtlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ferdi Yıldırım, mahalle sakinleriyle dernek çatısı altında buluşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Dernek aracılığıyla Hacıkurtlar Mahallesinde ve il merkezde birçok etkinlik düzenleyeceklerini belirten Başkan Yıldırım, “Dernek yönetimimiz ve gönüllülerimizin desteğiyle bu güne kadar birçok sosyal ve kültürel etkinliğin düzenlenmesini sağladık. Yöremize ait gelenek ve göreneklerin yaşatılması içinde çaba gösteriyoruz. Derneğimizin kapısı herkese açık. Vatan millet sevgisini içinde bolca hisseden herkesle projeler üretiriz, hayata geçiririz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı’da, “Mahalle sakini gençlerin öncülüğünde kurulan dernek bugün kendi binasına da kavuştu. Dernek yönetimimizin yaptığı başarılı çalışmalarla Hacıkurtlar Mahallesinin bilinirliği arttı.” Dedi. Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan’da kardeş derneğin açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Hacıkurtlar Acıpayam’ın en uzak son köyü. Ancak dernek yaptığı çalışmalarla mahallenin ismini duyurmayı başardı. Dernek aracılığıyla yaklaşık her üç ayda bir etkinlik düzenleniyor. Onlarla birlikte olmaktan, birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi. CHP Denizli Milletvekili Sancar’da, “Sevginin, kardeşliğin, hakim olduğu bir dernek. Bu derneğin açılışından bulunduğum için sevinçliyim. Açılışını yapacağımız derneğimiz, Acıpayam Dernekler Birliğinin 20. Derneğiymiş. Bizim meclisteki odamın numarası da yirmi. Gece gündüz her zaman yanınızdayım. Projelerimizin destekçisi olmak istiyorum” dedi.  

Denizli’nin Acıpayam İlçesine bağlı Hacıkurtlar Mahallesi sakinleri bir araya gelerek dernek kurdu. Acıpayam Dernekler Birliği (ADB)’ye de üye olan Hacıkurtlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği binası düzenlenen törenle Zeytinköy Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde açıldı.

 

Derneğin açılış törenine CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, davetliler ve dernek üyeleri katıldı.

 

 

Hacıkurtlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ferdi Yıldırım, mahalle sakinleriyle dernek çatısı altında buluşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Dernek aracılığıyla Hacıkurtlar Mahallesinde ve il merkezde birçok etkinlik düzenleyeceklerini belirten Başkan Yıldırım, “Dernek yönetimimiz ve gönüllülerimizin desteğiyle bu güne kadar birçok sosyal ve kültürel etkinliğin düzenlenmesini sağladık. Yöremize ait gelenek ve göreneklerin yaşatılması içinde çaba gösteriyoruz. Derneğimizin kapısı herkese açık. Vatan millet sevgisini içinde bolca hisseden herkesle projeler üretiriz, hayata geçiririz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı’da, “Mahalle sakini gençlerin öncülüğünde kurulan dernek bugün kendi binasına da kavuştu. Dernek yönetimimizin yaptığı başarılı çalışmalarla Hacıkurtlar Mahallesinin bilinirliği arttı.” Dedi. Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan’da kardeş derneğin açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Hacıkurtlar Acıpayam’ın en uzak son köyü. Ancak dernek yaptığı çalışmalarla mahallenin ismini duyurmayı başardı. Dernek aracılığıyla yaklaşık her üç ayda bir etkinlik düzenleniyor. Onlarla birlikte olmaktan, birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi. CHP Denizli Milletvekili Sancar’da, “Sevginin, kardeşliğin, hakim olduğu bir dernek. Bu derneğin açılışından bulunduğum için sevinçliyim. Açılışını yapacağımız derneğimiz, Acıpayam Dernekler Birliğinin 20. Derneğiymiş. Bizim meclisteki odamın numarası da yirmi. Gece gündüz her zaman yanınızdayım. Projelerimizin destekçisi olmak istiyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.