Deveciler, İlk Yarıyı Değerlendirdi

SPOR 14.01.2020 - 15:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Deveciler, İlk Yarıyı Değerlendirdi

Ligin ilk yarısında 15 maç sonunda 9’uncu galibiyetini alan Merkezefendi Belediyesi Basket takımı ilk yarıyı 24 puanla 5’inci sırada tamamladı. Yeşil-mavililer ikinci yarının ilk maçında sahasında Samsunspor’u ağırlayacak.   TBL liginde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımında 4 günlük izin sona erdi. İlk yarının son maçında kendi evinde Manisa B.Ş.B'yi mağlup eden temsilcimizde ikinci yarı hazırlıkları başladı. Yeni Amerikalı oyuncu Thomas Gibson ise Denizli'ye geldi. Takım ile birlikte çalışmalara başlayacak.   Kulüp Başkanı Veli Deveciler, ilk yarıyı iyi puanla kapattıklarını belirterek, "İlk yarı sona erdi. Zaman zaman şansız ve hiç hesapta olmayan mağlubiyetlere üzülsekte, ligin en yüksek bütçeli olan Petkim ve Konyaspor'u mağlup etmeyi başardık. İlk yarıyı lider tamamlayan Fethiye Belediyespor' u da mağlup ettik. Kendi sahamızda oynadığımız Gemlik, Ankara Mamak ve Yalova karşısında hesapta olmayan mağlubiyetleri almasaydık şu an ligin zirvesinde ve ilk yarıyı lider olarak bitirebilirdik. İkinci yarıdan fazlasıyla umutluyum. Lider olan Fethiye Belediyespor ile aramızdaki fark 3 puan" dedi.   “LİGİ ÜST SIRADA BİTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”   İlk yarıyı iyi bir noktada bitirdiklerini ifade eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Başkanı Veli Deveciler, “Sezon içerisinde kadro anlamında sürekli sıkıntılar yaşasak da ilk yarıyı 9 galibiyetle tamamladık. İyi bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. İkinci yarıda elimizden geleni yapıp en ligi en üst sırada bitirmeye çalışacağız. Yeni transferimiz Gibson'ın takıma büyük katkı vereceğine inanıyorum. Bize destek veren taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Ligin ilk yarısında 15 maç sonunda 9’uncu galibiyetini alan Merkezefendi Belediyesi Basket takımı ilk yarıyı 24 puanla 5’inci sırada tamamladı. Yeşil-mavililer ikinci yarının ilk maçında sahasında Samsunspor’u ağırlayacak.

 

TBL liginde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımında 4 günlük izin sona erdi. İlk yarının son maçında kendi evinde Manisa B.Ş.B'yi mağlup eden temsilcimizde ikinci yarı hazırlıkları başladı. Yeni Amerikalı oyuncu Thomas Gibson ise Denizli'ye geldi. Takım ile birlikte çalışmalara başlayacak.

 

Kulüp Başkanı Veli Deveciler, ilk yarıyı iyi puanla kapattıklarını belirterek, "İlk yarı sona erdi. Zaman zaman şansız ve hiç hesapta olmayan mağlubiyetlere üzülsekte, ligin en yüksek bütçeli olan Petkim ve Konyaspor'u mağlup etmeyi başardık. İlk yarıyı lider tamamlayan Fethiye Belediyespor' u da mağlup ettik. Kendi sahamızda oynadığımız Gemlik, Ankara Mamak ve Yalova karşısında hesapta olmayan mağlubiyetleri almasaydık şu an ligin zirvesinde ve ilk yarıyı lider olarak bitirebilirdik. İkinci yarıdan fazlasıyla umutluyum. Lider olan Fethiye Belediyespor ile aramızdaki fark 3 puan" dedi.

 

“LİGİ ÜST SIRADA BİTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

 

İlk yarıyı iyi bir noktada bitirdiklerini ifade eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Başkanı Veli Deveciler, “Sezon içerisinde kadro anlamında sürekli sıkıntılar yaşasak da ilk yarıyı 9 galibiyetle tamamladık. İyi bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. İkinci yarıda elimizden geleni yapıp en ligi en üst sırada bitirmeye çalışacağız. Yeni transferimiz Gibson'ın takıma büyük katkı vereceğine inanıyorum. Bize destek veren taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.