Devecioğlu’ndan 19 Mayıs mesajı

GÜNDEM 18.05.2019 - 16:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Devecioğlu’ndan 19 Mayıs mesajı

Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.   Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mesajında, 19 Mayıs 1919’da Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığına ve bağımsızlık mücadelesine topyekun başlandığını belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, istiklal mücadelemizin meşalesini yaktığı 19 Mayıs, Türk milletinin tarihi dönüm noktalarından biridir. İstiklal mücadelemizin sembolü bu günün, geleceğimiz, yarınımız olan gençlerimize hediye edilmesi, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi de takdire şayandır. Ülkemiz bağımsızlık şuuruyla yetişen gençlere emanet edilmiştir. Gençlerimizin gözündeki ışıkla çok daha iyi noktalara erişeceğimizden hiçbir şüphe yok. Bugüne dek Honazımızda gençlerimizi hizmetlerimizin merkezine koyduk. Gençlerimizde aydınlık Türkiye’nin geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz. Unutmamalıyız ki ancak gençlere güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olacaktır. İnşallah 2 Haziran’dan sonra da Honazımızda gençlerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizi, bütün vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mesajında, 19 Mayıs 1919’da Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığına ve bağımsızlık mücadelesine topyekun başlandığını belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, istiklal mücadelemizin meşalesini yaktığı 19 Mayıs, Türk milletinin tarihi dönüm noktalarından biridir. İstiklal mücadelemizin sembolü bu günün, geleceğimiz, yarınımız olan gençlerimize hediye edilmesi, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi de takdire şayandır. Ülkemiz bağımsızlık şuuruyla yetişen gençlere emanet edilmiştir. Gençlerimizin gözündeki ışıkla çok daha iyi noktalara erişeceğimizden hiçbir şüphe yok. Bugüne dek Honazımızda gençlerimizi hizmetlerimizin merkezine koyduk. Gençlerimizde aydınlık Türkiye’nin geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz. Unutmamalıyız ki ancak gençlere güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olacaktır. İnşallah 2 Haziran’dan sonra da Honazımızda gençlerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizi, bütün vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.