Devecioğlu'ndan Honaz’a Taziye Evi

SİYASET 28.05.2019 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Devecioğlu'ndan Honaz’a Taziye Evi

Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, ilçenin ihtiyaçlarından biri olan Taziye Evi projesini anlatarak, yakınlarını ebediyete uğurlayan vatandaşların taziyelerini kabul edebilecekleri bir kompleks yapacaklarını söyledi.   Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Honaz’ın geleceğine yön verecek önemli projelerini birer birer hemşehrileri ile paylaşmaya devam ediyor. 2 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını gece gündüz sürdüren Devecioğlu, yeni dönemde de sosyal projelere ağırlık vereceğinin müjdesini verdi. Sosyal projeler içerisinde yer alan ve Honaz’daki önemli bir ihtiyacı giderecek olan Taziye Evi projesini anlatan Devecioğlu, “Allah'ım nasip ederse sosyal projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bu bağlamda Honazımızda yaşayan vatandaşlarımızın sadece mutlu günlerinde değil acı günlerinde de yanlarında olmaya devam edeceğiz. İlçemize, yakınlarını ebediyete uğurlayan vatandaşlarımızın taziyelerini kabul edebilecekleri, içerisinde her şeyi düşünülmüş bir kompleks kazandıracağız” dedi.   "Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli"   Modern ve hijyenik bir niteliğe sahip olacak Taziye Evi’nin vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt vereceğini kaydeden Devecioğlu, "Taziye Evi’nde mescid, oturma alanı ve mutfak bölümü yer alacak. Bugüne dek ne yaptıysak, inşallah rabbim nasip ederse yine her şeyi Honazlı kardeşlerim ve Honazımız için yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli. Bugüne kadar ilçemizdeki birçok sorunu ortadan kaldırdık. İnşallah yeni dönemde çok daha güzel projelerimizi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.        

Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, ilçenin ihtiyaçlarından biri olan Taziye Evi projesini anlatarak, yakınlarını ebediyete uğurlayan vatandaşların taziyelerini kabul edebilecekleri bir kompleks yapacaklarını söyledi.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Honaz’ın geleceğine yön verecek önemli projelerini birer birer hemşehrileri ile paylaşmaya devam ediyor. 2 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını gece gündüz sürdüren Devecioğlu, yeni dönemde de sosyal projelere ağırlık vereceğinin müjdesini verdi. Sosyal projeler içerisinde yer alan ve Honaz’daki önemli bir ihtiyacı giderecek olan Taziye Evi projesini anlatan Devecioğlu, “Allah'ım nasip ederse sosyal projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bu bağlamda Honazımızda yaşayan vatandaşlarımızın sadece mutlu günlerinde değil acı günlerinde de yanlarında olmaya devam edeceğiz. İlçemize, yakınlarını ebediyete uğurlayan vatandaşlarımızın taziyelerini kabul edebilecekleri, içerisinde her şeyi düşünülmüş bir kompleks kazandıracağız” dedi.

 

"Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli"

 

Modern ve hijyenik bir niteliğe sahip olacak Taziye Evi’nin vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt vereceğini kaydeden Devecioğlu, "Taziye Evi’nde mescid, oturma alanı ve mutfak bölümü yer alacak. Bugüne dek ne yaptıysak, inşallah rabbim nasip ederse yine her şeyi Honazlı kardeşlerim ve Honazımız için yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli. Bugüne kadar ilçemizdeki birçok sorunu ortadan kaldırdık. İnşallah yeni dönemde çok daha güzel projelerimizi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.