Devrilen traktörün altında kaldı

ASAYİŞ 30.11.2019 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Devrilen traktörün altında kaldı

Denizli'nin Çal ilçesinde tarlada çift süren sürücü kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak ağır yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, olay, Çal ilçesi Kocaköy Mahallesinde meydana geldi. Tarlada 20 NH 980 plakalı traktör ile çift süren Musa Kılınç'ın kullandığı traktör henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kontrolden çıkarak devrildi. Kılınç devrilen aracın altında kaldı.   Durumu gören çevre sakinleri 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri devrilen traktörün altında kalan Kılınç'ı yaklaşık 20 dakikalık bir müdahale sonrası traktörün altından çıkardı. Kılınç ardından olay yerinde bekleyen ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   Kaza sonrası jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Çal ilçesinde tarlada çift süren sürücü kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, olay, Çal ilçesi Kocaköy Mahallesinde meydana geldi. Tarlada 20 NH 980 plakalı traktör ile çift süren Musa Kılınç'ın kullandığı traktör henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kontrolden çıkarak devrildi. Kılınç devrilen aracın altında kaldı.

 

Durumu gören çevre sakinleri 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri devrilen traktörün altında kalan Kılınç'ı yaklaşık 20 dakikalık bir müdahale sonrası traktörün altından çıkardı. Kılınç ardından olay yerinde bekleyen ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kaza sonrası jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.