DGC Akademinin Konuğu Demir Oldu

DENİZLİ 21.01.2019 - 13:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DGC Akademinin Konuğu Demir Oldu

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin Enerya’nın katkılarıyla düzenlediği DGC AKADEMİ devam ediyor.   DGC AKADEMİ’nin bu haftaki konuğu Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir oldu. Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Eğitim programında Müdür Demir, “Kolluk Kuvvetlerinin tanımı, görev ve sorumlulukları” konusunda bilgiler verdi. Demir, Denizli’de Kent Güvenliği Yönetim Sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte mala karşı işlenen suçlarda önemli bir azalma olduğunu dile getirdi.   Demir, Asayiş uygulamalarında da yaptıkları çalışmalar sonucunda Denizli’nin huzurlu bir kent haline geldiğini altını çizdi. Trafik uygulamaları hakkında da bilgi veren Demir, “Trafik uygulamaları konusunda gelen rakamlar oldukça sevindirici. 2016 yılında 41 milyon ceza kesilirken, bu rakam 2017’de 30 milyona geriledi. 2018 rakamlarının henüz açıklanmamasına rağmen ceza uygulamarında düşüş olduğu yönünde” dedi. FETÖ Törer Örgütüne yönelik çalışmalar hakkında da bilgi veren Demir, “Söz konusu terör örgütüne yönelik operasyonlarımız ilk günkü gibi amansız devam ediyor.   Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz” diye konuştu. Eğitim programı soru cevap bölümüyle sona erdi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin Enerya’nın katkılarıyla düzenlediği DGC AKADEMİ devam ediyor.

 

DGC AKADEMİ’nin bu haftaki konuğu Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir oldu. Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Eğitim programında Müdür Demir, “Kolluk Kuvvetlerinin tanımı, görev ve sorumlulukları” konusunda bilgiler verdi. Demir, Denizli’de Kent Güvenliği Yönetim Sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte mala karşı işlenen suçlarda önemli bir azalma olduğunu dile getirdi.

 

Demir, Asayiş uygulamalarında da yaptıkları çalışmalar sonucunda Denizli’nin huzurlu bir kent haline geldiğini altını çizdi. Trafik uygulamaları hakkında da bilgi veren Demir, “Trafik uygulamaları konusunda gelen rakamlar oldukça sevindirici. 2016 yılında 41 milyon ceza kesilirken, bu rakam 2017’de 30 milyona geriledi. 2018 rakamlarının henüz açıklanmamasına rağmen ceza uygulamarında düşüş olduğu yönünde” dedi. FETÖ Törer Örgütüne yönelik çalışmalar hakkında da bilgi veren Demir, “Söz konusu terör örgütüne yönelik operasyonlarımız ilk günkü gibi amansız devam ediyor.

 

Bu konuda en ufak bir gevşemeye müsaade edemeyiz” diye konuştu. Eğitim programı soru cevap bölümüyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.