DGC'de Yeni Başkan Muhammet Karaçay Görevi Devraldı

DENİZLİ 03.02.2020 - 16:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DGC'de Yeni Başkan Muhammet Karaçay Görevi Devraldı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti 'nin (DGC) 1 Şubat günü yapılan Olağan Genel Kurulu’ndan sonra bugün yapılan devir teslim töreninde yeni seçilen başkan Muhammet Karaçay görevi devraldı.   Hafta sonu yapılan DGC seçimlerinde yeni başkanın seçildi. Kullanılan 180 oyun 85’ini alarak seçilen Muhammed Karaçay DGC’nin yeni başkanı oldu. Eski başkan Osman Nuri Boyacı bugün cemiyette düzenlenen tören ile görevini Karaçay’a devretti. Boyacı, DGC ve Federasyonun rozetini yeni başkan Karaçay'a takarak yeni görevinde başarılar diledi.       DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLDU   Yapılan seçimlerin örnek bir seçim olduğunu ifade eden eski başkan Boyacı, 3 adaya da teşekkür etti. Olağan kurulun gazetecilik mesleğine, Denizliye yaraşır şekilde gerçekleştiğini ifade eden Boyacı, Âdaylarımız centilmenlikleri ile örnek oldular. Bu tablo beni daha da gururlandırdı. Yeni seçilen arkadaşlarımın bu bayrağı daha ileri taşıyacağından hiç şüphem yok. 3 yıldan beri yönetimimde bulunan yeni başkanımız Muhammet Karaçay'ın  50. yılda daha güzel hizmetlerle bu bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum. Yeni Başkanımız Muhammed Karaçay’a ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.     ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI   DGC'ye 40 yıldan beri üye olduğuna dikkat çeken yeni Başkan Muhammed Karaçay, son 3 yılında da yönetiminde görev alarak hizmet ettiğini söyledi. 01 Şubat'ta yapılan kongrede centilmence davranan aday arkadaşlarına teşekkür eden Karaçay, "Ben son 3 yıldan beri birlikte çalıştığım yönetiminde bulunduğum Osman Nuri Boyacı Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Kongre gerçekten de centilmenlik içinde yapıldı. Şimdi ise görevi devraldık ve artık zaman birbirimize sarılma ve dayanışma içinde olma zamanıdır. Daha önce de Osman Başkanımın yönetimindeydik. O zaman da güzel işlere imza attık. Şimdi ise daha iyi, daha güzel işlere imza atmanın zamanı. Yönetimdeki arkadaşlarımı kutluyorum. Cemiyetimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.     Başkan Karaçay ve eski başkan Osman Nuri Boyacı cemiyette birlikte meslektaşlarına poz verdi. Yeni yönetim Şu şekilde başkan Muhammet Karaçay, Yönetim: Mesut Güler, Sevim Say, Ramazan Çetin, Sırrı Doğan, Serap Özdemir, Ayhan Çimendağ, Metin Akman, Hacı Selamoğlu isimlerinden oluştu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti 'nin (DGC) 1 Şubat günü yapılan Olağan Genel Kurulu’ndan sonra bugün yapılan devir teslim töreninde yeni seçilen başkan Muhammet Karaçay görevi devraldı.

 

Hafta sonu yapılan DGC seçimlerinde yeni başkanın seçildi. Kullanılan 180 oyun 85’ini alarak seçilen Muhammed Karaçay DGC’nin yeni başkanı oldu. Eski başkan Osman Nuri Boyacı bugün cemiyette düzenlenen tören ile görevini Karaçay’a devretti. Boyacı, DGC ve Federasyonun rozetini yeni başkan Karaçay'a takarak yeni görevinde başarılar diledi.  

 

 

DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLDU

 

Yapılan seçimlerin örnek bir seçim olduğunu ifade eden eski başkan Boyacı, 3 adaya da teşekkür etti. Olağan kurulun gazetecilik mesleğine, Denizliye yaraşır şekilde gerçekleştiğini ifade eden Boyacı, Âdaylarımız centilmenlikleri ile örnek oldular. Bu tablo beni daha da gururlandırdı. Yeni seçilen arkadaşlarımın bu bayrağı daha ileri taşıyacağından hiç şüphem yok. 3 yıldan beri yönetimimde bulunan yeni başkanımız Muhammet Karaçay'ın  50. yılda daha güzel hizmetlerle bu bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum. Yeni Başkanımız Muhammed Karaçay’a ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

 

 

ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI

 

DGC'ye 40 yıldan beri üye olduğuna dikkat çeken yeni Başkan Muhammed Karaçay, son 3 yılında da yönetiminde görev alarak hizmet ettiğini söyledi. 01 Şubat'ta yapılan kongrede centilmence davranan aday arkadaşlarına teşekkür eden Karaçay, "Ben son 3 yıldan beri birlikte çalıştığım yönetiminde bulunduğum Osman Nuri Boyacı Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Kongre gerçekten de centilmenlik içinde yapıldı. Şimdi ise görevi devraldık ve artık zaman birbirimize sarılma ve dayanışma içinde olma zamanıdır. Daha önce de Osman Başkanımın yönetimindeydik. O zaman da güzel işlere imza attık. Şimdi ise daha iyi, daha güzel işlere imza atmanın zamanı. Yönetimdeki arkadaşlarımı kutluyorum. Cemiyetimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Başkan Karaçay ve eski başkan Osman Nuri Boyacı cemiyette birlikte meslektaşlarına poz verdi. Yeni yönetim Şu şekilde başkan Muhammet Karaçay, Yönetim: Mesut Güler, Sevim Say, Ramazan Çetin, Sırrı Doğan, Serap Özdemir, Ayhan Çimendağ, Metin Akman, Hacı Selamoğlu isimlerinden oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.