DGC'nin Yeni Başkanı Muhammet Karaçay Oldu

DENİZLİ 02.02.2020 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DGC'nin Yeni Başkanı Muhammet Karaçay Oldu

Denizli Gazeteciler Cemiyeti 50. kuruluş yıldönümünde yeni başkanını seçti. 3 adayın yarıştığı seçimde 85 oy alan Muhammet Karaçay DGC'nin yeni başkanı oldu.   DGC bugün Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 3 adayın yarıştığı Genel Kurul’da mevcut başkan Osman Nuri Boyacı aday olmadı. Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’a, Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Gazeteciler Cemiyeti kurucuları ve bir çok gazeteci katılım sağladı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen genel kurul divanın seçilmesi ile başladı. Konuşmaların ardından söz almak isteyen üyeler konuştu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayları, Engin Ünal, Erol Kes ve Muhammed Karaçay ise konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından oylamaya geçildi.   MUHAMMET KARAÇAY VE YÖNETİMİ KAZANDI   223 üyenin bulunduğu DGC' de kullanılan 180 oydan 85 oy alan Muhammet Karaçay yeni başkan olarak seçildi. Seçimde Engin Ünal 63 ve Erol Kes 27 oy aldı. 4 oy boş ve 1 oy geçersiz olarak kayıtlara geçti.   MUHAMMET KARAÇAY'IN YÖNETİMİ   Mesut Güler Sevim Say Ramazan Çetin Sırrı Doğan Serap Özdemir Ayhan Çimendağ Metin Akman Hacı Selamoğlu  

Denizli Gazeteciler Cemiyeti 50. kuruluş yıldönümünde yeni başkanını seçti. 3 adayın yarıştığı seçimde 85 oy alan Muhammet Karaçay DGC'nin yeni başkanı oldu.

 

DGC bugün Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 3 adayın yarıştığı Genel Kurul’da mevcut başkan Osman Nuri Boyacı aday olmadı. Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’a, Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Gazeteciler Cemiyeti kurucuları ve bir çok gazeteci katılım sağladı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen genel kurul divanın seçilmesi ile başladı. Konuşmaların ardından söz almak isteyen üyeler konuştu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayları, Engin Ünal, Erol Kes ve Muhammed Karaçay ise konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından oylamaya geçildi.

 

MUHAMMET KARAÇAY VE YÖNETİMİ KAZANDI

 

223 üyenin bulunduğu DGC' de kullanılan 180 oydan 85 oy alan Muhammet Karaçay yeni başkan olarak seçildi. Seçimde Engin Ünal 63 ve Erol Kes 27 oy aldı. 4 oy boş ve 1 oy geçersiz olarak kayıtlara geçti.

 

MUHAMMET KARAÇAY'IN YÖNETİMİ

 

Mesut Güler

Sevim Say

Ramazan Çetin

Sırrı Doğan

Serap Özdemir

Ayhan Çimendağ

Metin Akman

Hacı Selamoğlu



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.