DGC Üyeleri’ne indirimli sağlık hizmeti

SAĞLIK 12.02.2018 - 15:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DGC Üyeleri’ne indirimli sağlık hizmeti

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Özel Cerrahi, Özel Sağlık ve Özel Tekden hastanelerinin ardından DENİPOL ile de üyelerinin indirimli sağlık hizmeti almaları için protokol imzaladı. Protokol kapsamında DGC üyeleri doktor ayrımı yapılmaksızın her türlü muayene, tetkik ve operasyonla ilgili çeşitli indirimlerden yararlanacak.   Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, kentimizin sağlık sektöründeki yeni yatırımlarından biri olan DENİPOL Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Dana önce Cerrahi, Özel Sağlık ve Tekden hastaneleriyle, üyelerinin indirimli hizmet alabilmeleri için protokol imzalayan Denizli Gazeteciler Cemiyeti, benzer bir protokolün bu kez Denipol ile yaptı.   Doktor gözetmeksizin muayene indirimi   DGC üyeleri artık Denipol Hastanesi’nde görevli tüm doktorlar için muayene ücretlerinde yüzde 20 indirimden faydalanacak. Anlaşma kapsamında doğum dahil tüm operasyonlar için yüzde 10’luk bir indirim uygulanacak. DGC üyeleri ayrıca hastanedeki her türlü tetkik ücretlerinde de yüzde 10’luk indirimden yararlanacak.   Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde bir araya gelen taraflardan protokolü DGC adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı imzalarken, Denipol adına Kurumsal Pazarlama Temsilcisi Derya Keleş imzaladı.  

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Özel Cerrahi, Özel Sağlık ve Özel Tekden hastanelerinin ardından DENİPOL ile de üyelerinin indirimli sağlık hizmeti almaları için protokol imzaladı. Protokol kapsamında DGC üyeleri doktor ayrımı yapılmaksızın her türlü muayene, tetkik ve operasyonla ilgili çeşitli indirimlerden yararlanacak.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, kentimizin sağlık sektöründeki yeni yatırımlarından biri olan DENİPOL Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Dana önce Cerrahi, Özel Sağlık ve Tekden hastaneleriyle, üyelerinin indirimli hizmet alabilmeleri için protokol imzalayan Denizli Gazeteciler Cemiyeti, benzer bir protokolün bu kez Denipol ile yaptı.

 

Doktor gözetmeksizin muayene indirimi

 

DGC üyeleri artık Denipol Hastanesi’nde görevli tüm doktorlar için muayene ücretlerinde yüzde 20 indirimden faydalanacak. Anlaşma kapsamında doğum dahil tüm operasyonlar için yüzde 10’luk bir indirim uygulanacak. DGC üyeleri ayrıca hastanedeki her türlü tetkik ücretlerinde de yüzde 10’luk indirimden yararlanacak.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde bir araya gelen taraflardan protokolü DGC adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı imzalarken, Denipol adına Kurumsal Pazarlama Temsilcisi Derya Keleş imzaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.