Doğuş Müzik ,Yakup Ağırdaş'ı Sanat Dünyasına Kazandırdı

SANAT 18.09.2018 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Doğuş Müzik ,Yakup Ağırdaş'ı Sanat Dünyasına Kazandırdı

Doğuş Müzik Yapımcılık, yepyeni bir albüme daha imza attı.Genç sanatçı Yakup Ağırdaş'ın 'Aşk Uğruna' adlı albümünün tanıtımı gerçekleştirildi.Toplantıda konuşan Doğuş Müzik Yapımcılık sahibi İskender Doğan,''Kar amacı gütmeden genç sanatçıları müzik dünyasına kazandırmaya devam ediyoruz. Denizli'de yerel sanatçılara daha fazla önem ve destek verilmeli''dedi.   Doğuş Müzik Yapımcılık bugün Denizli Gazeteciler Derneği'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısı ile Aydınlı genç sanatçı Yakup Ağırdaş'ın albümü 'Aşk Uğruna'yı basın mensuplarına tanıttı. Toplantıya Doğuş Müzik Yapımcılık sahibi İskender Doğan, genç sanatçı Yakup Ağırdaş, müzisyen Hurşit Türkay ve basın mensupları katıldı.   'Maliyetine albüm çıkarıyoruz'   Toplantıda konuşan Doğuş Müzik Yapımcılık sahibi İskender Doğan,''Bugün bir albüm yapmak çok masraflı bir şey. Biz bu yüksek piyasada sanatçı arkadaşlarımıza maliyetine albüm hazırlıyoruz. Tüm Ege Bölgesi'nde sanatçılarımıza albüm yapıyoruz. Bizim daha önce çalıştığımız arkadaşlar bugün TRT'de, Flash TV'de yer alıyor. Doğuş Müzik Yapımcılık Denizli'de genç yetenekleri bulma adına büyük şans. Yakında diziler ve film sektöründe de yer alacağız''dedi.   Telif Hakkına tepki gösterdi   İskender Doğan, yaptıkları albümlerin tüm yayıncı kuruluşlar tarafından yayınlanabileceğini belirtti. Doğuş Müzik Yapımcılık olarak telif hakkına karşı olduklarını belirten Doğan,''Sanatçı parasını konserlerden,festivallerden kazanmalı biz telif hakkı peşinde koşulmasını yanlış buluyoruz.''dedi.   Belediye Başkanlarına Seslendi   Denizli'de çok sayıda sanatçı olduğunun altını çizen İskender Doğan,'' Tüm sanatçılarımıza sesleniyorum gelin albümlerinizi çıkaralım. Çünkü albüm sanatçının kimliğidir. Burada belediye başkanlarımıza da çağrıda bulunmak istiyorum. Denizli'de yapılan konserlerde yerel sanatçılarımızı değerlendirelim. İstanbul'dan uçuk kaçık fiyatlara sanatçı getirmeyelim. Arkadaşlarımızın önünü açmak istiyorsak bunu yapmalıyız''dedi.   Sanatçı Yakup Ağırdaş toplantıda albümün yapımında, emeği geçen Doğuş Müzik Yapımcılık ve İskender Doğan'a, Genel Yayın Yönetmeni Erol Çitçi, İmaj Maker Pınar Yurtseven, aranjör  Onur Tülü'ye teşekkür etti. Ağırdaş'ın albümünde ise 11 şarkı bulunuyor. Bu şarkılar Aşk Uğruna, Çekim Yasası, Hatırla Bir Tebessüm Var, Aşkı Şimdi Yaşa Kalbimde Yaradan Var, Özüne Dön, İnan, Niyet, Gülen Gözleriyle Aşka, Aşkım Özledim Seni Ben, Aşk Var, Uyan.   Doğuş Müzik Yapımcılık tanıtım toplantısının ardından gazetecilere plaket ve hediyeler sundu.  

Doğuş Müzik Yapımcılık, yepyeni bir albüme daha imza attı.Genç sanatçı Yakup Ağırdaş'ın 'Aşk Uğruna' adlı albümünün tanıtımı gerçekleştirildi.Toplantıda konuşan Doğuş Müzik Yapımcılık sahibi İskender Doğan,''Kar amacı gütmeden genç sanatçıları müzik dünyasına kazandırmaya devam ediyoruz. Denizli'de yerel sanatçılara daha fazla önem ve destek verilmeli''dedi.

 

Doğuş Müzik Yapımcılık bugün Denizli Gazeteciler Derneği'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısı ile Aydınlı genç sanatçı Yakup Ağırdaş'ın albümü 'Aşk Uğruna'yı basın mensuplarına tanıttı. Toplantıya Doğuş Müzik Yapımcılık sahibi İskender Doğan, genç sanatçı Yakup Ağırdaş, müzisyen Hurşit Türkay ve basın mensupları katıldı.

 

'Maliyetine albüm çıkarıyoruz'

 

Toplantıda konuşan Doğuş Müzik Yapımcılık sahibi İskender Doğan,''Bugün bir albüm yapmak çok masraflı bir şey. Biz bu yüksek piyasada sanatçı arkadaşlarımıza maliyetine albüm hazırlıyoruz. Tüm Ege Bölgesi'nde sanatçılarımıza albüm yapıyoruz. Bizim daha önce çalıştığımız arkadaşlar bugün TRT'de, Flash TV'de yer alıyor. Doğuş Müzik Yapımcılık Denizli'de genç yetenekleri bulma adına büyük şans. Yakında diziler ve film sektöründe de yer alacağız''dedi.

 

Telif Hakkına tepki gösterdi

 

İskender Doğan, yaptıkları albümlerin tüm yayıncı kuruluşlar tarafından yayınlanabileceğini belirtti. Doğuş Müzik Yapımcılık olarak telif hakkına karşı olduklarını belirten Doğan,''Sanatçı parasını konserlerden,festivallerden kazanmalı biz telif hakkı peşinde koşulmasını yanlış buluyoruz.''dedi.

 

Belediye Başkanlarına Seslendi

 

Denizli'de çok sayıda sanatçı olduğunun altını çizen İskender Doğan,'' Tüm sanatçılarımıza sesleniyorum gelin albümlerinizi çıkaralım. Çünkü albüm sanatçının kimliğidir. Burada belediye başkanlarımıza da çağrıda bulunmak istiyorum. Denizli'de yapılan konserlerde yerel sanatçılarımızı değerlendirelim. İstanbul'dan uçuk kaçık fiyatlara sanatçı getirmeyelim. Arkadaşlarımızın önünü açmak istiyorsak bunu yapmalıyız''dedi.

 

Sanatçı Yakup Ağırdaş toplantıda albümün yapımında, emeği geçen Doğuş Müzik Yapımcılık ve İskender Doğan'a, Genel Yayın Yönetmeni Erol Çitçi, İmaj Maker Pınar Yurtseven, aranjör  Onur Tülü'ye teşekkür etti. Ağırdaş'ın albümünde ise 11 şarkı bulunuyor. Bu şarkılar Aşk Uğruna, Çekim Yasası, Hatırla Bir Tebessüm Var, Aşkı Şimdi Yaşa Kalbimde Yaradan Var, Özüne Dön, İnan, Niyet, Gülen Gözleriyle Aşka, Aşkım Özledim Seni Ben, Aşk Var, Uyan.

 

Doğuş Müzik Yapımcılık tanıtım toplantısının ardından gazetecilere plaket ve hediyeler sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.