DSO’da dönemin son meclis toplantısı gerçekleştirildi

DİĞER 28.03.2018 - 16:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DSO’da dönemin son meclis toplantısı gerçekleştirildi

Denizli Sanayi Odası (DSO) Mart ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu’nun sunuş konuşmasıyla başladı.   Toplantıda Meclis üyelerine seslenen Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “Bu dönemin son Meclis toplantısı için toplanmış bulunmaktayız. Hep birlikte çalışmış olduğumuz süre içerisinde elimizden geldiğince iyi işler yapmak için gayret gösterdik. Yeni dönemde bazılarımız belki DSO Meclis Üyeliğine devam edecek belki de etmeyecek bunu bilemiyoruz. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde sizlerden gelen önerileri de dikkate aldık, Denizli sanayisi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Vermiş olduğunuz katkılar için tüm Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Fikir ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmaktan vazgeçmeyin; Denizli Sanayi Odası’na katkı yapmaktan vazgeçmeyin.” dedi.   Başkan Keçeci’nin konuşmasının ardından tüm Meclis Üyelerine, plaket takdim edildi. Meclis üyeleri, plaketlerini Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu’ndan alırken duygu ve düşüncelerini dile getrdiler.  

Denizli Sanayi Odası (DSO) Mart ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu’nun sunuş konuşmasıyla başladı.

 

Toplantıda Meclis üyelerine seslenen Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “Bu dönemin son Meclis toplantısı için toplanmış bulunmaktayız. Hep birlikte çalışmış olduğumuz süre içerisinde elimizden geldiğince iyi işler yapmak için gayret gösterdik. Yeni dönemde bazılarımız belki DSO Meclis Üyeliğine devam edecek belki de etmeyecek bunu bilemiyoruz. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde sizlerden gelen önerileri de dikkate aldık, Denizli sanayisi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Vermiş olduğunuz katkılar için tüm Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Fikir ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmaktan vazgeçmeyin; Denizli Sanayi Odası’na katkı yapmaktan vazgeçmeyin.” dedi.

 

Başkan Keçeci’nin konuşmasının ardından tüm Meclis Üyelerine, plaket takdim edildi. Meclis üyeleri, plaketlerini Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu’ndan alırken duygu ve düşüncelerini dile getrdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.