Dto Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü’nü Kutladı.Annelerimiz, Karşılıksız Sevginin Simgesidir.

DTO 11.05.2018 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dto Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü’nü Kutladı.Annelerimiz, Karşılıksız Sevginin Simgesidir.

Denizli Ticaret Odası(DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü’nü kutladığı yazılı mesajında, “Anne emektir; fedakarlıktır! Anne, vefadır! Anne, karşılıksız sevgidir! Bizi biz yapan değerlerin şekillenip karakterimize yerleşmesindeki en büyük çaba ve katkının sahibidir. Hepsinin Anneler Günü’nü kutluyor, eşleri ve evlatlarıyla güzel günler diliyorum” dedi.   Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında, annelerin toplumun temel direği olduğunu belirtti. Kendini yetişirmiş annelerin elinde şekillenecek sağlıklı bireylerin, toplumun daha sağlam ve daha iyi bir hale gelmesinin yegâne dayanağı olduğuna dikkat çekti. Başkan Erdoğan, “Anne emektir; fedakarlıktır! Anne, vefadır! Anne, karşılıksız sevgidir! Bizi biz yapan değerlerin şekillenip karakterimize yerleşmesindeki en büyük çaba ve katkının sahibidir. Onun çabasına paha biçilemez… Çocuğu için yaptıklarının tek karşılığı olabilir; o da Peygamber Efendimizin şu güzel müjdesidir: ‘Cennet, anaların ayakları altındadır!’. Dilerim, hakkını vererek o mübarek mertebeye erişebiliriz. Sağlıklı bireyler, sağlam toplumların temelidir. Çocukların iyi yetişmesi, toplumun da iyi olması demektir.O nedenle, annelerimiz milletimizin temel direğidir! Tüm dünya biliyorki; Türk kadını güçlüdür! Her daim yoldaştır; yükü paylaşandır. Bizler işte bu bilinçle, özellikle genç annelerin ya da anne adaylarının kendini iyi yetiştirmiş, verimli bireyler olmasını önemsiyoruz; iş yapabilme potansiyellerini geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Girişimci ruhlarını harekete geçirebilmek için, girişimcilik eğitimi ve meslek edindirme eğitimleri veriyoruz. İstekli olanlarına, öncelikli ve en önemli işi olarak kabul ettiği annelik vazifesinin yanında, hayatın ve ekonominin de bizzat içinde yer almasının yolunu açmaya çalışıyoruz! Bu vesileyle, hepsinin Anneler Günü’nü kutluyor, eşleri ve evlatlarıyla güzel günler diliyorum.” dedi.

Denizli Ticaret Odası(DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü’nü kutladığı yazılı mesajında, “Anne emektir; fedakarlıktır! Anne, vefadır! Anne, karşılıksız sevgidir! Bizi biz yapan değerlerin şekillenip karakterimize yerleşmesindeki en büyük çaba ve katkının sahibidir. Hepsinin Anneler Günü’nü kutluyor, eşleri ve evlatlarıyla güzel günler diliyorum” dedi.

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında, annelerin toplumun temel direği olduğunu belirtti. Kendini yetişirmiş annelerin elinde şekillenecek sağlıklı bireylerin, toplumun daha sağlam ve daha iyi bir hale gelmesinin yegâne dayanağı olduğuna dikkat çekti. Başkan Erdoğan, “Anne emektir; fedakarlıktır! Anne, vefadır! Anne, karşılıksız sevgidir! Bizi biz yapan değerlerin şekillenip karakterimize yerleşmesindeki en büyük çaba ve katkının sahibidir. Onun çabasına paha biçilemez… Çocuğu için yaptıklarının tek karşılığı olabilir; o da Peygamber Efendimizin şu güzel müjdesidir: ‘Cennet, anaların ayakları altındadır!’. Dilerim, hakkını vererek o mübarek mertebeye erişebiliriz. Sağlıklı bireyler, sağlam toplumların temelidir. Çocukların iyi yetişmesi, toplumun da iyi olması demektir.O nedenle, annelerimiz milletimizin temel direğidir! Tüm dünya biliyorki; Türk kadını güçlüdür! Her daim yoldaştır; yükü paylaşandır. Bizler işte bu bilinçle, özellikle genç annelerin ya da anne adaylarının kendini iyi yetiştirmiş, verimli bireyler olmasını önemsiyoruz; iş yapabilme potansiyellerini geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Girişimci ruhlarını harekete geçirebilmek için, girişimcilik eğitimi ve meslek edindirme eğitimleri veriyoruz. İstekli olanlarına, öncelikli ve en önemli işi olarak kabul ettiği annelik vazifesinin yanında, hayatın ve ekonominin de bizzat içinde yer almasının yolunu açmaya çalışıyoruz! Bu vesileyle, hepsinin Anneler Günü’nü kutluyor, eşleri ve evlatlarıyla güzel günler diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.