DTO'dan 10 bin kişilik Aşure hayrı!

DTO 27.09.2018 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTO'dan 10 bin kişilik Aşure hayrı!

Denizli Ticaret Odası Muharrem Ayı dolayısı ile hizmet binası önünde 10 bin kişilik aşure dağıttı.   Denizli Ticaret Odası Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yapılan hazırlıklar sonunda yoğun katılımın olduğu programda  10 bin kişilik aşure dağıtıldı.   DTO tarafından yapılan Aşure hayrına, Denizli Valisi Hasan Karahan ,Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.     Program yapılan dua sonrası başladı. Programda konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muharrem ayı dolayısıyla düzenledikleri aşure hayrına yoğun katılımdan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Aşure bereketini halkımızla paylaştık. Vatandaşlarımız ve dostlarımız bu etkinliğimize katılımları ile anlam kazandırdılar. Bir sivil toplum örgütü olarak her zaman olduğu gibi bundan böyle de halkımızın milli ve manevi değerlerinin yaşatılmasına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.      

Denizli Ticaret Odası Muharrem Ayı dolayısı ile hizmet binası önünde 10 bin kişilik aşure dağıttı.

 

Denizli Ticaret Odası Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yapılan hazırlıklar sonunda yoğun katılımın olduğu programda  10 bin kişilik aşure dağıtıldı.

 

DTO tarafından yapılan Aşure hayrına, Denizli Valisi Hasan Karahan ,Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

 


 

Program yapılan dua sonrası başladı. Programda konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muharrem ayı dolayısıyla düzenledikleri aşure hayrına yoğun katılımdan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Aşure bereketini halkımızla paylaştık. Vatandaşlarımız ve dostlarımız bu etkinliğimize katılımları ile anlam kazandırdılar. Bir sivil toplum örgütü olarak her zaman olduğu gibi bundan böyle de halkımızın milli ve manevi değerlerinin yaşatılmasına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.