DTO'dan 10 bin kişilik aşure hayrı

DTO 28.09.2018 - 11:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTO'dan 10 bin kişilik aşure hayrı

Denizli Ticaret Odası (DTO), Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği aşure hayrını, bu yıl da yaptı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, 6’ncı kez düzenledikleri etkinlikte vatandaşlara 10 bin kişilik aşure dağıttıklarını belirterek, “Gösterilen ilgiden dolayı, hem protokolümüze hem de vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi bugün de halkımızın içindeydik. Birlikte vakit geçirdik. ‘Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır!’ düşüncesiyle hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.     DTO, geleneksel Muharrem ayı aşure hayrını gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası hizmet binası önünde kurulan stantlarda, 10 bin kişilik aşure dağıtıldı.     DENİZLİ PROTOKOLÜ İLE VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ   Aşure hayrına; Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Nilgün Ök, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Sanayi ve Ticaret İl Müdür Vekili Süleyman Yener Pektaş, Denizli İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca ile Hasan Hüseyin Palabıyık, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilileri, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı.      BAŞKAN ERDOĞAN: “BİRLİKTE RAHMETVE BEREKET, AYRILIKTA AZAP VARDIR!”   Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Muharrem Ayı dolayısıyla düzenledikleri aşure hayrına yoğun katılım olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, “Aşure hayrımızı geleneksel hale getirdik. Milletimiz, düğünde, cenazede ve hayırda mutlaka bir araya gelir. Zaten millet olarak biz de bu birliktelik sayesinde güçlüyüz! Halkımız ile esnafımız bugün bizleri yalnız bırakmayarak, yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğimiz vatandaşlarımızın, dostlarımızın ve esnaflarımızın katılımlarıyla anlam kazandı. Denizli protokolümüz başta olmak üzere davetimizi karşılıksız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzun bilinci ve ‘Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır’ düşüncesiyle, hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.     ETKİNLİĞİN ARDINDAN DTO YÖNETİM KURULU VE DTO MECLİSİ TOPLANDI   Aşure hayrının ardından DTO Yönetim Kurulu ile DTO Meclisi toplandı. Olağan toplantıda, geride kalan süredeki faaliyetler ile önümüzdeki günlere dair planlama ele alındı. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, gelişmeler ve Denizli ekonomisi ile iş dünyasına yansımalarına dair sunumda bulunup, üyeleri bilgilendirdi. Ayrıca, üyelerin sorularını yanıtladı.    

Denizli Ticaret Odası (DTO), Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği aşure hayrını, bu yıl da yaptı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, 6’ncı kez düzenledikleri etkinlikte vatandaşlara 10 bin kişilik aşure dağıttıklarını belirterek, “Gösterilen ilgiden dolayı, hem protokolümüze hem de vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi bugün de halkımızın içindeydik. Birlikte vakit geçirdik. ‘Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır!’ düşüncesiyle hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

 

DTO, geleneksel Muharrem ayı aşure hayrını gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası hizmet binası önünde kurulan stantlarda, 10 bin kişilik aşure dağıtıldı.

 

 

DENİZLİ PROTOKOLÜ İLE VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

 

Aşure hayrına; Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Nilgün Ök, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Sanayi ve Ticaret İl Müdür Vekili Süleyman Yener Pektaş, Denizli İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca ile Hasan Hüseyin Palabıyık, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilileri, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı. 

 

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “BİRLİKTE RAHMETVE BEREKET, AYRILIKTA AZAP VARDIR!”

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Muharrem Ayı dolayısıyla düzenledikleri aşure hayrına yoğun katılım olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, “Aşure hayrımızı geleneksel hale getirdik. Milletimiz, düğünde, cenazede ve hayırda mutlaka bir araya gelir. Zaten millet olarak biz de bu birliktelik sayesinde güçlüyüz! Halkımız ile esnafımız bugün bizleri yalnız bırakmayarak, yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğimiz vatandaşlarımızın, dostlarımızın ve esnaflarımızın katılımlarıyla anlam kazandı. Denizli protokolümüz başta olmak üzere davetimizi karşılıksız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzun bilinci ve ‘Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır’ düşüncesiyle, hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

 

ETKİNLİĞİN ARDINDAN DTO YÖNETİM KURULU VE DTO MECLİSİ TOPLANDI

 

Aşure hayrının ardından DTO Yönetim Kurulu ile DTO Meclisi toplandı. Olağan toplantıda, geride kalan süredeki faaliyetler ile önümüzdeki günlere dair planlama ele alındı. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, gelişmeler ve Denizli ekonomisi ile iş dünyasına yansımalarına dair sunumda bulunup, üyeleri bilgilendirdi. Ayrıca, üyelerin sorularını yanıtladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.