Düğün Evi Cenaze Evine Döndü

YAŞAM 01.08.2016 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Düğün Evi Cenaze Evine Döndü

denizli haber / denizli 20 haber / Düğün Evi Cenaze Evine Döndü

Denizli Serinhisar İlçesi Çarşı Cami İmamı, kızın en mutlu gününde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Serinhisar Çarşı Camii’nde 26 yıldır görev yapan Bekir Sıddık Yılmaz (54) kızının en mutlu gününde gururlanması gereken ve aynı karelerde yer almak var iken hem kızını hem sevenlerini üzdü. Kızının düğün gecesinde, düğün alanındaki sandalyleri toplarken baygın bir şekilde yerde  bulunan Yılmaz, yakınları tarafından sağlık ekiplerine haver verildi. Geçirdiği kalp krizi sonrası Serinhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmadı. 26 yıldır görev yaptığı ilçede hemen hemen 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanmayı başaran İmam bütün ilçeyi yasa  boğdu. Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Yılmaz, uzun yıllar görev yaptığı Serinhisar çarşı caminde dün kılınan öğle namazından sonra Denizli Çakmak mezarlığına defnedildi.   İsmahan Çeribaşı
denizli haber / denizli 20 haber / Düğün Evi Cenaze Evine Döndü

Denizli Serinhisar İlçesi Çarşı Cami İmamı, kızın en mutlu gününde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Serinhisar Çarşı Camii’nde 26 yıldır görev yapan Bekir Sıddık Yılmaz (54) kızının en mutlu gününde gururlanması gereken ve aynı karelerde yer almak var iken hem kızını hem sevenlerini üzdü.

Kızının düğün gecesinde, düğün alanındaki sandalyleri toplarken baygın bir şekilde yerde  bulunan Yılmaz, yakınları tarafından sağlık ekiplerine haver verildi. Geçirdiği kalp krizi sonrası Serinhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

26 yıldır görev yaptığı ilçede hemen hemen 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanmayı başaran İmam bütün ilçeyi yasa  boğdu.

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Yılmaz, uzun yıllar görev yaptığı Serinhisar çarşı caminde dün kılınan öğle namazından sonra Denizli Çakmak mezarlığına defnedildi.

 

İsmahan Çeribaşı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.