Dünya İkincisi Sefa Yıldırım Yurda Döndü

SPOR 05.11.2019 - 18:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Dünya İkincisi Sefa Yıldırım Yurda Döndü

Romanya'nın Köstence şehrinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında dereceye giren mili güreşçiler Çivril'de coşkuyla karşılandı.   Denizli'nin Çivril ilçesinde milli sporcular coşkuyla karşılandı. Romanya'nın Köstence şehrinde düzenlenen 41. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası müsabakasında Kazak rakibine son saniyelerde yenilerek Dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Sefa Yıldırım ile şampiyonada 8. olan Çetin Oğuz yurda döndü. Çivril Belediyesi önünde vatandaşlarla buluşan sporcular, alkışlarla karşılandı. Burada sporcuları karşılayan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "54  ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonası bilek güreşi müsabakalarında sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmış, başarıları bizi gururlandırmıştır. Bu başarı da emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bizlerde diğer sporcu kardeşlerimizin aynı başarıları göstermeleri için belediye olarak her zaman sporcularımızın yanındayız." şeklinde konuştu. Ardından  Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından sporculara ödülleri takdim edildi.  

Romanya'nın Köstence şehrinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında dereceye giren mili güreşçiler Çivril'de coşkuyla karşılandı.

 


Denizli'nin Çivril ilçesinde milli sporcular coşkuyla karşılandı. Romanya'nın Köstence şehrinde düzenlenen 41. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası müsabakasında Kazak rakibine son saniyelerde yenilerek Dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Sefa Yıldırım ile şampiyonada 8. olan Çetin Oğuz yurda döndü. Çivril Belediyesi önünde vatandaşlarla buluşan sporcular, alkışlarla karşılandı. Burada sporcuları karşılayan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "54  ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonası bilek güreşi müsabakalarında sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmış, başarıları bizi gururlandırmıştır. Bu başarı da emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bizlerde diğer sporcu kardeşlerimizin aynı başarıları göstermeleri için belediye olarak her zaman sporcularımızın yanındayız." şeklinde konuştu. Ardından  Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından sporculara ödülleri takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.