Düştükleri kanaldan AKUT çıkardı

ASAYİŞ 21.06.2016 - 01:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Düştükleri kanaldan AKUT çıkardı

denizli haber / denizli 20 haber / Düştükleri kanaldan AKUT çıkardı

Denizli’de hava sıcaklığından bunalan ve susayan 2 köpek indikleri kanaldan çıkamadılar. Yardımlarına gönüllü AKUT ekipleri yetişti. Denizli’de iki köpeğin kanala düştüğü ve çıkamadığı ihbarını alan AKUT ekibi 4 gönüllüsüyle birlikte olay yerine gitti. İhbar üzerine gittikleri Gümüşler mahallesinde su kanalına düşen 2 köpeği, Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleriyle birlikte güvenli bölgeye taşıdıktan sonra barınak görevlilerine teslim ederek operasyonu sonlandırıldığı belirtildi. AKUT her zaman her yerde göreve hazır bir şekilde gönüllü ekibiyle her türlü canlıyı kurtarmaya devam ediyor. 
denizli haber / denizli 20 haber / Düştükleri kanaldan AKUT çıkardı

Denizli’de hava sıcaklığından bunalan ve susayan 2 köpek indikleri kanaldan çıkamadılar. Yardımlarına gönüllü AKUT ekipleri yetişti.

Denizli’de iki köpeğin kanala düştüğü ve çıkamadığı ihbarını alan AKUT ekibi 4 gönüllüsüyle birlikte olay yerine gitti. İhbar üzerine gittikleri Gümüşler mahallesinde su kanalına düşen 2 köpeği, Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleriyle birlikte güvenli bölgeye taşıdıktan sonra barınak görevlilerine teslim ederek operasyonu sonlandırıldığı belirtildi. AKUT her zaman her yerde göreve hazır bir şekilde gönüllü ekibiyle her türlü canlıyı kurtarmaya devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.