Efendimiz Alemlere Rahmet Olarak Gönderildi

GÜNDEM 08.11.2019 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Efendimiz Alemlere Rahmet Olarak Gönderildi

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 8 Kasım Cuma gecesi idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, Merkezefendi ilçesinin ve İslam Âleminin kandilini kutladı.   Bu gece edilen tüm duaların kabul edilmesini dileyen Başkan Başer, mesajında, “Bu kutlu gün, âlemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in dünyamıza teşriflerinin yıldönümü. Her sene Rebiyülevvel ayının on ikinci gecesi idrak edilen bu mübarek gecede ellerimizi semaya açmamız ve Peygamber Efendimizin ahlakının hepimize sirayet etmesi, âlemlerin barışla yaşamasını niyaz etmeliyiz. Bu kutlu gün ve mübarek geceler; manevi duygularımızı canlandıran, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın en yükseğe çıktığı müstesna zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandil’inin Merkezefendimiz ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor; bu gecede yapılan tüm duaların milletimizin, İslam Âleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 8 Kasım Cuma gecesi idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, Merkezefendi ilçesinin ve İslam Âleminin kandilini kutladı.

 

Bu gece edilen tüm duaların kabul edilmesini dileyen Başkan Başer, mesajında, “Bu kutlu gün, âlemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in dünyamıza teşriflerinin yıldönümü. Her sene Rebiyülevvel ayının on ikinci gecesi idrak edilen bu mübarek gecede ellerimizi semaya açmamız ve Peygamber Efendimizin ahlakının hepimize sirayet etmesi, âlemlerin barışla yaşamasını niyaz etmeliyiz. Bu kutlu gün ve mübarek geceler; manevi duygularımızı canlandıran, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın en yükseğe çıktığı müstesna zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandil’inin Merkezefendimiz ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor; bu gecede yapılan tüm duaların milletimizin, İslam Âleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.