Eğiti-Bir-Sen Teşkilatını Eğitiyor

EĞİTİM 23.12.2016 - 08:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eğiti-Bir-Sen Teşkilatını Eğitiyor

denizli haber / denizli 20 haber / Eğiti-Bir-Sen Teşkilatını Eğitiyor

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi İşyeri Temsilci Eğitimine; Sarayköy, Buldan, Babadağ ve Güney ilçe temsilcilerinin katılımıyla Sarayköy’de başladı.   Eğitim Şube Başkanı Kazım Tefçi’nin açış konuşmasıyla başladı. Şube Başkanı Tefçi Akademik sendikacılığı önemsediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti; ‘Denizli’de daha nitelikli bir sendikacılığın icra edilmesi, sendikal bilincin artması için teşkilat eğitimlerimize başladık.   Bizler amaca ancak örgütlü mücadeleyle ulaşabiliriz. Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir. Tarihi kazanımlarla taçlandırarak ulaştığımız bugünkü nokta, inanç, duygu ve gönül birliğiyle, birlikte yürüttüğümüz kararlı mücadelenin sonucudur; ama hak ederek, ter akıtarak, birbirimize tutunarak geldiğimiz bu nokta asla yeterli değildir. Bizim davamız her türlü gündelik hesap ve çekişmenin ötesinde, ilerisinde millet davası, medeniyet davasıdır. ‘Öncü medeniyet’ idealimiz, hayallerimizi, özlemlerimizi ve hedeflerimizi tüm sınırları, sınıfları aşan bir nitelikle genişletiyor. Verecek olduğumuz eğitim hayata geçirildiğinde gerçek anlamını ve karşılığını bulur, sendika içi eğitimler örgütlü birlikteliklerin yürüyüşüne canlılık, dirilik katar. Bu duygularla sendikamızın ana gövdesini oluşturan siz değerli işyeri temsilcilerimizin bu eğitimden en iyi şekilde yararlanmanızı umut ederek, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim’ diyerek sözlerini tamamladı.   Eğitim programında, Şube Başkan Yardımcısı Metin Cami “Dünyada ve Türkiye’de Sendikal Hareket ve Eğitim-Bir-Sen Tarihi”, Şube Başkan Yardımcısı Hakan Gündüz “Kazanımlar” Şube Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadirek “Sendikal Temsil ve Algı Yönetimi” başlıklı sunumlar yaptılar.  
denizli haber / denizli 20 haber / Eğiti-Bir-Sen Teşkilatını Eğitiyor

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi İşyeri Temsilci Eğitimine; Sarayköy, Buldan, Babadağ ve Güney ilçe temsilcilerinin katılımıyla Sarayköy’de başladı.

 

Eğitim Şube Başkanı Kazım Tefçi’nin açış konuşmasıyla başladı. Şube Başkanı Tefçi Akademik sendikacılığı önemsediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti; ‘Denizli’de daha nitelikli bir sendikacılığın icra edilmesi, sendikal bilincin artması için teşkilat eğitimlerimize başladık.

 

Bizler amaca ancak örgütlü mücadeleyle ulaşabiliriz. Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir. Tarihi kazanımlarla taçlandırarak ulaştığımız bugünkü nokta, inanç, duygu ve gönül birliğiyle, birlikte yürüttüğümüz kararlı mücadelenin sonucudur; ama hak ederek, ter akıtarak, birbirimize tutunarak geldiğimiz bu nokta asla yeterli değildir. Bizim davamız her türlü gündelik hesap ve çekişmenin ötesinde, ilerisinde millet davası, medeniyet davasıdır. ‘Öncü medeniyet’ idealimiz, hayallerimizi, özlemlerimizi ve hedeflerimizi tüm sınırları, sınıfları aşan bir nitelikle genişletiyor. Verecek olduğumuz eğitim hayata geçirildiğinde gerçek anlamını ve karşılığını bulur, sendika içi eğitimler örgütlü birlikteliklerin yürüyüşüne canlılık, dirilik katar. Bu duygularla sendikamızın ana gövdesini oluşturan siz değerli işyeri temsilcilerimizin bu eğitimden en iyi şekilde yararlanmanızı umut ederek, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Eğitim programında, Şube Başkan Yardımcısı Metin Cami “Dünyada ve Türkiye’de Sendikal Hareket ve Eğitim-Bir-Sen Tarihi”, Şube Başkan Yardımcısı Hakan Gündüz “Kazanımlar” Şube Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadirek “Sendikal Temsil ve Algı Yönetimi” başlıklı sunumlar yaptılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.