Eğitim-Bir-Sen'de yeni başkan Feyzullah Öselmiş oldu!

DENİZLİ 18.11.2018 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eğitim-Bir-Sen'de yeni başkan Feyzullah Öselmiş oldu!

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Denizli 1 Nolu Şube Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde  yapılan seçimde yeni Başkan Feyzullah Öselmiş oldu.   Bereketler Kongre ve Sergi Salonu'nda dün gerçekleşen, Eğitim-Bir-Sen  Denizli 1 Nolu Şube Başkanlığı seçimine 162 delege katıldı. Saat 09.00 - 17.00 arası yapılan seçimde başkanlık için mevcut başkan Kazım Tefçi ve Feyzullah Öselmiş arasında gerçekleşti. Şölen havasında gerçekleşen kongrede, 161 delege oy kullandı. Oyların 97’sini Feyzullah Öselmiş, 61’ini Kazım Tefçi alırken 3 oy da geçersiz sayıldı.    Yeni Başkan Feyzullah Öselmiş yaptığı konuşmada; Sendikamızın bugün 6. Olağan Genel Kurulu demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşmiştir. Kongremize katılan teşkilatımıza, delegelerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Kazananı ve kaybedeni olmayan bu hizmet yarışında yeni dönemde sendikamızın daha ileriye gitmesi ve sorunlarımızın çözümünde ekibimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanlığı yeni yönetimi ise şöyle;   ŞUBE BAŞKANI: FEYZULLAH ÖSELMİŞ BAŞKAN VEKİLİ: MUSTAFA ŞAHİN BAŞKAN YARDIMCISI (MALİ İŞLER): İSMAİL KARA BAŞKAN YARDIMCISI (TEŞKİLATLANMA): ERDOĞAN KARADİREK BAŞKAN YARDIMCISI (BASIN VE İLETİŞİM): HAKAN GÜNDÜZ BAŞKAN YARDIMCISI (MEVZUAT VE TOPLU SÖZLEŞME): YASİN ŞAMLI BAŞKAN YARDIMCISI (EĞİTİM VE SOSYAL İŞLER): ERSOY TEKİN  

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Denizli 1 Nolu Şube Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde  yapılan seçimde yeni Başkan Feyzullah Öselmiş oldu.

 

Bereketler Kongre ve Sergi Salonu'nda dün gerçekleşen, Eğitim-Bir-Sen  Denizli 1 Nolu Şube Başkanlığı seçimine 162 delege katıldı. Saat 09.00 - 17.00 arası yapılan seçimde başkanlık için mevcut başkan Kazım Tefçi ve Feyzullah Öselmiş arasında gerçekleşti. Şölen havasında gerçekleşen kongrede, 161 delege oy kullandı. Oyların 97’sini Feyzullah Öselmiş, 61’ini Kazım Tefçi alırken 3 oy da geçersiz sayıldı. 

 

Yeni Başkan Feyzullah Öselmiş yaptığı konuşmada; Sendikamızın bugün 6. Olağan Genel Kurulu demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşmiştir. Kongremize katılan teşkilatımıza, delegelerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Kazananı ve kaybedeni olmayan bu hizmet yarışında yeni dönemde sendikamızın daha ileriye gitmesi ve sorunlarımızın çözümünde ekibimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanlığı yeni yönetimi ise şöyle;

 

ŞUBE BAŞKANI: FEYZULLAH ÖSELMİŞ

BAŞKAN VEKİLİ: MUSTAFA ŞAHİN

BAŞKAN YARDIMCISI (MALİ İŞLER): İSMAİL KARA

BAŞKAN YARDIMCISI (TEŞKİLATLANMA): ERDOĞAN KARADİREK

BAŞKAN YARDIMCISI (BASIN VE İLETİŞİM): HAKAN GÜNDÜZ

BAŞKAN YARDIMCISI (MEVZUAT VE TOPLU SÖZLEŞME): YASİN ŞAMLI

BAŞKAN YARDIMCISI (EĞİTİM VE SOSYAL İŞLER): ERSOY TEKİN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.