Eğitim-Bir-Sen’den Uğur Boran Anısına Masa Tenisi Turnuvası

SPOR 26.11.2019 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eğitim-Bir-Sen’den Uğur Boran Anısına Masa Tenisi Turnuvası

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi, 2006 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olan Uğur Boran Anısına üyelerine yönelik masa tenisi turnuvası düzenledi.   Denizli Gençlik Merkezinde düzenlenen turnuvaya çok sayıda katılımcı oldu.  Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulanan Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş “2006 yılında trafik kazasında kaybettiğimiz Şube Müdürümüz ve ayrıca yönetim kurulu üyemiz olan Uğur Boran’ı anmak, üyelerimiz arasında iletişimi güçlendirmek, sportif faaliyetleri desteklemek amacıyla düzenlediğimiz turnuva; başarılı bir şekilde sonuçlandı.” şeklinde açıklamalarda bulundu.   Vefaya önem verdiklerini belirten Öselmiş; “herkesim tarafından sevilen ve saygı duyulan birisi olan Uğur Boran müdürümüzü böyle bir organizasyon ile anmak, ona duyduğumuz vefanın bir göstergesidir.” dedi.   Müsabaka, dereceye giren sporcuların ödül töreni ile sona erdi.          

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi, 2006 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olan Uğur Boran Anısına üyelerine yönelik masa tenisi turnuvası düzenledi.

 

Denizli Gençlik Merkezinde düzenlenen turnuvaya çok sayıda katılımcı oldu.  Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulanan Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş “2006 yılında trafik kazasında kaybettiğimiz Şube Müdürümüz ve ayrıca yönetim kurulu üyemiz olan Uğur Boran’ı anmak, üyelerimiz arasında iletişimi güçlendirmek, sportif faaliyetleri desteklemek amacıyla düzenlediğimiz turnuva; başarılı bir şekilde sonuçlandı.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Vefaya önem verdiklerini belirten Öselmiş; “herkesim tarafından sevilen ve saygı duyulan birisi olan Uğur Boran müdürümüzü böyle bir organizasyon ile anmak, ona duyduğumuz vefanın bir göstergesidir.” dedi.

 

Müsabaka, dereceye giren sporcuların ödül töreni ile sona erdi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.