Eğitim, Daha Güzel Günlerimizin Teminatı

DTO 08.09.2019 - 16:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eğitim, Daha Güzel Günlerimizin Teminatı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Öğrenci, öğretmen, idareci ve çalışanlara, başarılı bir yıl diledi.   DTO Başkanı Uğur Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bize bu görev verildiği günden beri, Denizli Ticaret Odası olarak, eğitimi her zaman önemsedik... Gerek çocuklarımızla gençlerimizin gerekse vatandaşlarımızın çeşitli konularda eğitim alarak kendilerini geliştirmeleri için elimizden gelen her türlü imkânı seferber ettik. Girişimcilik Eğitimlerimiz başta olmak üzere 'Robotik Kodlama', 'Uzman Kaynakçılık', 'Isı, Su, Ses ve Işık yalıtımı' kurslarının yanı sıra konularında uzman çok sayıda ismi Denizli'ye getirerek mesleki konularla kişisel gelişim alanında vatandaşlarımızın eğitim almalarını sağladık. Daha güçlü bir Türkiye ile daha büyük bir ekonomiye giden yolun, iyi eğitimli nesillerden, donanımlı bireylerden geçtiğine inanıyoruz. O nedenle, eğitimi son derece önemsiyoruz! Yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında, başta geleceğimiz olan çocuklarımız ile gençlerimiz olmak üzere velileri, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile eğitim sektöründe yer alan tüm işveren ve çalışanlarımıza, başarılı bir yıl diliyorum. Eğitimcilerimizin daha büyük bir Türkiye idealine erişmek hayaliyle yaşayan ve bunun gereğini yapan iyi donanımlı çalışkan ve başarılı bireyler yetiştireceğinden, en ufak şüphemiz yok; Başöğretmen Atatürk'ün de dediği gibi: Öğretmenler, gelecek nesil sizlerin eseri olacaktır!"

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Öğrenci, öğretmen, idareci ve çalışanlara, başarılı bir yıl diledi.

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bize bu görev verildiği günden beri, Denizli Ticaret Odası olarak, eğitimi her zaman önemsedik... Gerek çocuklarımızla gençlerimizin gerekse vatandaşlarımızın çeşitli konularda eğitim alarak kendilerini geliştirmeleri için elimizden gelen her türlü imkânı seferber ettik. Girişimcilik Eğitimlerimiz başta olmak üzere 'Robotik Kodlama', 'Uzman Kaynakçılık', 'Isı, Su, Ses ve Işık yalıtımı' kurslarının yanı sıra konularında uzman çok sayıda ismi Denizli'ye getirerek mesleki konularla kişisel gelişim alanında vatandaşlarımızın eğitim almalarını sağladık. Daha güçlü bir Türkiye ile daha büyük bir ekonomiye giden yolun, iyi eğitimli nesillerden, donanımlı bireylerden geçtiğine inanıyoruz. O nedenle, eğitimi son derece önemsiyoruz! Yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında, başta geleceğimiz olan çocuklarımız ile gençlerimiz olmak üzere velileri, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile eğitim sektöründe yer alan tüm işveren ve çalışanlarımıza, başarılı bir yıl diliyorum. Eğitimcilerimizin daha büyük bir Türkiye idealine erişmek hayaliyle yaşayan ve bunun gereğini yapan iyi donanımlı çalışkan ve başarılı bireyler yetiştireceğinden, en ufak şüphemiz yok; Başöğretmen Atatürk'ün de dediği gibi: Öğretmenler, gelecek nesil sizlerin eseri olacaktır!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.