El Emeği Göz Nuru 505 Eser Görücüye Çıktı

SANAT 05.05.2019 - 08:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

El Emeği Göz Nuru 505 Eser Görücüye Çıktı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan kulüplere katılan kursiyerlerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. El emeği göz nuru 505 eserin beğeniye sunulduğu sergiyi açan Başkan Osman Zolan, "İstiyoruz ki Denizli, sanatın merkezi olsun. Denizli denildiğinde akla, sanat ve kültür gelsin" dedi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan Geleneksel Türk El Sanatları, Resim ve Karikatür kulüplerinin yıl boyunca yaptığı eserlerden oluşan karma sergi açıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi fuaye alanında açılan sergide, karikatür, resim, minyatür, tezhip, hat ve ebru sanatlarına ait 505 eser yer aldı. Karma serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, eğitmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli’de yaşayan herkesin arzu ettiği sanatı ve etkinliği yapabilmesi için çalıştıklarını belirten eden Başkan Osman Zolan, "İstiyoruz ki Denizli, sanatın merkezi olsun. Denizli denildiğinde akla, sanat ve kültür gelsin" dedi.     "Sanatın, kültürün, bilimin merkezi Denizli olsun istiyoruz"   Bir şehrin veya ülkenin geleceğinin nitelikli gençlerle hazırlanması vurgusu yapan Başkan Osman Zolan, "Gençlerimize çok önem vermemiz gerekiyor. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğimizin iyi olması için gençlerimizin donanımlı, nitelikli olması gerekiyor, sanatla, kültürle uğraşması gerekiyor. Sanat ve kültürle uğraşan varsa o şehrin, o ülkenin geleceği daha başarılı, daha güzel olacaktır. Katkı sağlayan, emek veren herkese huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Bir süre önce Denizli’ye kazandırılan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin çok önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan "Kongre ve kültür merkezimiz büyük bir imkan oldu. Hiç kimsenin artık mazereti de kalmadı. Sanatın, kültürün, bilimin merkezi Denizli olsun istiyoruz" diye konuştu.      12 Mayıs’a dek ziyaretçilerini bekliyor   Karma sergide yer alan el emeği göz nuru eserleri inceleyerek kursiyerlerle bir süre sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 12 Mayıs’a dek sürecek sergiye tüm Denizlilileri davet etti.            

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan kulüplere katılan kursiyerlerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. El emeği göz nuru 505 eserin beğeniye sunulduğu sergiyi açan Başkan Osman Zolan, "İstiyoruz ki Denizli, sanatın merkezi olsun. Denizli denildiğinde akla, sanat ve kültür gelsin" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan Geleneksel Türk El Sanatları, Resim ve Karikatür kulüplerinin yıl boyunca yaptığı eserlerden oluşan karma sergi açıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi fuaye alanında açılan sergide, karikatür, resim, minyatür, tezhip, hat ve ebru sanatlarına ait 505 eser yer aldı. Karma serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, eğitmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli’de yaşayan herkesin arzu ettiği sanatı ve etkinliği yapabilmesi için çalıştıklarını belirten eden Başkan Osman Zolan, "İstiyoruz ki Denizli, sanatın merkezi olsun. Denizli denildiğinde akla, sanat ve kültür gelsin" dedi.

 

 

"Sanatın, kültürün, bilimin merkezi Denizli olsun istiyoruz"

 

Bir şehrin veya ülkenin geleceğinin nitelikli gençlerle hazırlanması vurgusu yapan Başkan Osman Zolan, "Gençlerimize çok önem vermemiz gerekiyor. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğimizin iyi olması için gençlerimizin donanımlı, nitelikli olması gerekiyor, sanatla, kültürle uğraşması gerekiyor. Sanat ve kültürle uğraşan varsa o şehrin, o ülkenin geleceği daha başarılı, daha güzel olacaktır. Katkı sağlayan, emek veren herkese huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Bir süre önce Denizli’ye kazandırılan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin çok önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan "Kongre ve kültür merkezimiz büyük bir imkan oldu. Hiç kimsenin artık mazereti de kalmadı. Sanatın, kültürün, bilimin merkezi Denizli olsun istiyoruz" diye konuştu. 

 

 

12 Mayıs’a dek ziyaretçilerini bekliyor

 

Karma sergide yer alan el emeği göz nuru eserleri inceleyerek kursiyerlerle bir süre sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 12 Mayıs’a dek sürecek sergiye tüm Denizlilileri davet etti.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.