Emniyet Müdürü Demir Denizli’ye Uğurlandı

GÜNDEM 04.11.2016 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet Müdürü Demir Denizli’ye Uğurlandı

denizli haber / denizli 20 haber / Emniyet Müdürü Demir Denizli’ye Uğurlandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, yeni görev yeri Denizli’ye törenle uğurlandı.   İl Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli’ye törenle uğurlandı.   Konya Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen veda töreninde konuşan Demir, Konya'da yerine getirdiği yaklaşık 2 yıllık görev süresinde "Konya'dayız huzurdayız" sözünü yaşadığını ve yaşatmaya çalıştığını belirtti. Demir, başarılı çalışmaların altında yatan nedenin, "vatandaşa efendi değil de hizmetkar olunur" düşüncesinin olduğunu vurguladı. "Konya'da görev yapmak bir emniyet mensubu için, özellikle il emniyet müdürlüğünde görev alan bir kişi için, Allah'ın büyük bir lütfudur. Hem Konya'ya hem de bundan sonra görev yapacağımız Denizli şehrine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizden de helallik talep ediyorum. Hepiniz, Allah'a emanet olun." Konuşmasının ardından kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla konuşan Demir, törene katılan emniyet müdürlüğü personeli ve basın mensuplarıyla vedalaşarak Denizli’ye gelmek için hareket etti. Kaynak: konyahaber
denizli haber / denizli 20 haber / Emniyet Müdürü Demir Denizli’ye Uğurlandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, yeni görev yeri Denizli’ye törenle uğurlandı.

 

İl Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli’ye törenle uğurlandı.

 

Konya Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen veda töreninde konuşan Demir, Konya'da yerine getirdiği yaklaşık 2 yıllık görev süresinde "Konya'dayız huzurdayız" sözünü yaşadığını ve yaşatmaya çalıştığını belirtti. Demir, başarılı çalışmaların altında yatan nedenin, "vatandaşa efendi değil de hizmetkar olunur" düşüncesinin olduğunu vurguladı.

"Konya'da görev yapmak bir emniyet mensubu için, özellikle il emniyet müdürlüğünde görev alan bir kişi için, Allah'ın büyük bir lütfudur. Hem Konya'ya hem de bundan sonra görev yapacağımız Denizli şehrine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizden de helallik talep ediyorum. Hepiniz, Allah'a emanet olun."

Konuşmasının ardından kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla konuşan Demir, törene katılan emniyet müdürlüğü personeli ve basın mensuplarıyla vedalaşarak Denizli’ye gelmek için hareket etti.

Kaynak: konyahaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.