Emniyetten kaçakçılara yönelik operasyon

ASAYİŞ 16.12.2016 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyetten kaçakçılara yönelik operasyon

denizli haber / denizli 20 haber / Emniyetten kaçakçılara yönelik operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından, Denizli'de kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonlarda 4 kişi yakalanırken,kaçak çay ve kaçak yakıt ele geçirildi.   Emniyet Müdürlüğü, görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında, görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı. Denizli'de tespit edilen bir işyerinde yapılan aramada, 6 adet 1200 litrelik plastik pet tank, 1 adet elektrikli akaryakıt aktarım düzeneği ile birlikte araçların yakıt depolarında yaklaşık 1550 litreye yakın kaçak akaryakıt bulunarak el konuldu.   Yine ilimizde kaçak eşya satışı yapmak isteyen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde şüpheli bir araç tespit edildi.Araç içerisinde yapılan aramada değişik markalarda 513 paket içerisinde toplam 400 kilograma yakın kaçak çay bulunarak el konuldu.     Yakalanan kaçak çay ve karışımlı akaryakıt ile ilgili olarak toplam 4 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Emniyetten kaçakçılara yönelik operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından, Denizli'de kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonlarda 4 kişi yakalanırken,kaçak çay ve kaçak yakıt ele geçirildi.

 

Emniyet Müdürlüğü, görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında, görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.

Denizli'de tespit edilen bir işyerinde yapılan aramada, 6 adet 1200 litrelik plastik pet tank, 1 adet elektrikli akaryakıt aktarım düzeneği ile birlikte araçların yakıt depolarında yaklaşık 1550 litreye yakın kaçak akaryakıt bulunarak el konuldu.

 

Yine ilimizde kaçak eşya satışı yapmak isteyen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde şüpheli bir araç tespit edildi.Araç içerisinde yapılan aramada değişik markalarda 513 paket içerisinde toplam 400 kilograma yakın kaçak çay bulunarak el konuldu.  

 

Yakalanan kaçak çay ve karışımlı akaryakıt ile ilgili olarak toplam 4 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.