En anlamlı kutlama

GÜNDEM 16.07.2018 - 13:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

En anlamlı kutlama

15 Temmuz destanı her yerde çeşitli kutlamalarla yapılırken Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü günün anlam ve önemini gösteren fotoğraf sergisi,  stantını ve satranç turnuvası düzenlemesi beğeni kazandı.     ​                15 Temmuz 2016’da milletin yazdığı Şanlı Destanı 7 den 70 e tüm ülke aynı duyguları yaşarken, Şehitlerini de andı. Denizlili vatandaşlar 15 Temmuz Şehitler Meydanını doldurarak coşkulu bir birliktelik sağladı. Ülke genelinde düzenlenen programlar kapsamında; istiklal ve istikbal uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerinin anılması, hatmi şerifler ve duaların okunması, milli birlik, beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi, demokrasi ve yurt bilinci temalarının işlendiği etkinliklerinde genç belleklerde de farkındalık oluşturdu. Bu kapsamda Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 15 Temmuz Şehitler anısına satranç bir turnuvası düzenlendi. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Meydanında ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ temalı fotoğraf sergisi ve standı tüm vatandaşların hizmetine sunuldu. Fotoğraf sergisi. 7’den 70’e vatan sevdalısı herkesin beğenisini kazandı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği resim sergisi 15 Temmuz Destanını yeniden canlandırdı. Fotoğraflar genç beyinlerde farkındalık oluştururken halkın takdirini  topladı. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI                   13-15 Temmuz tarihlerinde Teras Park AVM’de düzenlenen satranç turnuvası büyük ilgi gördü. 4 faklı kategoride düzenlenen turnuva kıyasıya mücadele ve heyacanlı maçlar sonunda tamamlandı. Dereceye girenler ödüllerini alırken sıralama şu şekilde olştu:                 2010-2011 Kategorisi 1             ALİ KAAN GENÇ 2             ARMAĞAN EFE KÖYLÜ 3             MUSTAFA SEZGİN                                 2002-2005 KATEGORİSİ 1             HASAN HÜSEYİN KAPUSUZ 2             MUTLU ERGEN 3             SÜLEYMAN ARDA AYAZ                                 2001 VE ÜSTÜ AÇIK KATEGORİ 1             MUHAMMET ONUR ATAMAN 2             FURKAN BAKAN 3             MERT ÇALKAN                                 2006-2009 KATEGORİSİ 1             SERCAN VELİ EGELİ 2             EDİZ TAN AYTAN 3             ERDOĞAN ACAR     İBANOĞLU “KAHRAMANLARIMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ” Etkinliklerin planlamasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde göğsünü siper edip karşı durarak şahadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimiz ile gözünü kırpmadan canını hiçe sayan gazilerimiz anısına güzel bir birliktelik olduğunu kaydetti. Demokrasi mücadelesinde canlarını hiçe sayan aziz şehitleri rahmetle andıklarını kaydeden İbanoğlu, hem spor, hem de Gençlik Merkezi faaliyetleriyle gençlerin bu kahramanları unutmayacağını, bıraktıkları şanlı mirasa sahip çıkacaklarına inandığını söyledi.

15 Temmuz destanı her yerde çeşitli kutlamalarla yapılırken Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü günün anlam ve önemini gösteren fotoğraf sergisi,  stantını ve satranç turnuvası düzenlemesi beğeni kazandı.  

 

​                15 Temmuz 2016’da milletin yazdığı Şanlı Destanı 7 den 70 e tüm ülke aynı duyguları yaşarken, Şehitlerini de andı. Denizlili vatandaşlar 15 Temmuz Şehitler Meydanını doldurarak coşkulu bir birliktelik sağladı. Ülke genelinde düzenlenen programlar kapsamında; istiklal ve istikbal uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerinin anılması, hatmi şerifler ve duaların okunması, milli birlik, beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi, demokrasi ve yurt bilinci temalarının işlendiği etkinliklerinde genç belleklerde de farkındalık oluşturdu. Bu kapsamda Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 15 Temmuz Şehitler anısına satranç bir turnuvası düzenlendi. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Meydanında ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ temalı fotoğraf sergisi ve standı tüm vatandaşların hizmetine sunuldu. Fotoğraf sergisi. 7’den 70’e vatan sevdalısı herkesin beğenisini kazandı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği resim sergisi 15 Temmuz Destanını yeniden canlandırdı. Fotoğraflar genç beyinlerde farkındalık oluştururken halkın takdirini  topladı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI

 

                13-15 Temmuz tarihlerinde Teras Park AVM’de düzenlenen satranç turnuvası büyük ilgi gördü. 4 faklı kategoride düzenlenen turnuva kıyasıya mücadele ve heyacanlı maçlar sonunda tamamlandı. Dereceye girenler ödüllerini alırken sıralama şu şekilde olştu:

               

2010-2011 Kategorisi

1             ALİ KAAN GENÇ

2             ARMAĞAN EFE KÖYLÜ

3             MUSTAFA SEZGİN

               

                2002-2005 KATEGORİSİ

1             HASAN HÜSEYİN KAPUSUZ

2             MUTLU ERGEN

3             SÜLEYMAN ARDA AYAZ

               

                2001 VE ÜSTÜ AÇIK KATEGORİ

1             MUHAMMET ONUR ATAMAN

2             FURKAN BAKAN

3             MERT ÇALKAN

               

                2006-2009 KATEGORİSİ

1             SERCAN VELİ EGELİ

2             EDİZ TAN AYTAN

3             ERDOĞAN ACAR

 

 

İBANOĞLU “KAHRAMANLARIMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

Etkinliklerin planlamasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde göğsünü siper edip karşı durarak şahadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimiz ile gözünü kırpmadan canını hiçe sayan gazilerimiz anısına güzel bir birliktelik olduğunu kaydetti. Demokrasi mücadelesinde canlarını hiçe sayan aziz şehitleri rahmetle andıklarını kaydeden İbanoğlu, hem spor, hem de Gençlik Merkezi faaliyetleriyle gençlerin bu kahramanları unutmayacağını, bıraktıkları şanlı mirasa sahip çıkacaklarına inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.