En Çok Satan Zen Pırlanta Bileklik Modelleri

DİĞER 09.10.2017 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

En Çok Satan Zen Pırlanta Bileklik Modelleri

Zen Pırlanta’nın renkli dünyasının en daimi parçaları olan birbirinden güzel bileklik modelleri ile tanışmaya ne dersiniz? Renkli taşlı bileklikler, uğur getiren şans bileklikleri, şahmeran figürlü modeller ve çok daha fazlası Zen Pırlanta’nın mücevher sektörüne yön veren kendine has yorumu ile görücüye çıkıyor.   Bileklerinizden çıkarmak bile istemeyeceğiniz, arkadaşlarınızın ve dostlarınızın sizden ödünç almak isteyeceği en şık ve en seçkin Zen pırlanta bileklik modellerini sizler için araştırdık. Mücevher koleksiyonunuza yeni bir bileklik eklemeden önce aşağıdaki modellere göz atmayı unutmayın!   İşte, En Çok Satan Zen Pırlanta Bileklik Modelleri;   0.10 Karat Kar Tanesi Pırlanta Bileklik   Zincirinde yer alan minik nazar boncuğu detayı ile daha da şık bir görünüme kavuşan bu model; Zen’in en çok satanlar listesinde uzun zamandır var olmayı sürdürüyor. 14 ayar beyaz altın özelliğindeki ürün; 2.23 gram ağırlığında! Üstelik fiyatı da oldukça uygun!   1.28 Karat Pırlantalı Yakut Bileklik   Yakut taşının çarpıcı güzelliğini bileklerinize taşıyan bu model; Zen’in en seçkin bileklik modellerinden bir diğeri. Pembe altın renginin kışkırtıcı yakut kırmızısı ile bir araya geldiği bu ürün; gösterişten hoşlananlara hitap ediyor. Ürün şu an 20 indirimle satışa sunuluyor.   0.47 Karat Şahmeran Pırlanta Bileklik   Siyah pırlantanın asaletini ve gizemini en iyi şekilde betimleyen bu modelin başkahramanı; yılanların kraliçesi olarak bilinen Şahmeran! Bileklerinizi kuşatmakla kalmayan, parmaklarınızı da saran bir zarafet için şahmeran pırlanta bileklik modellerini tercih edebilirsiniz.     1.78 Karat Pırlantalı Safir Bileklik   İki adet safir taşının yan yana geldiği bu model; mavinin bir renkten öte çok daha fazlasını ifade ettiğini bilen özgür bayanların favorisi!     Zen Pırlanta’nın diğer bileklik modellerine ulaşmak için https://www.zenpirlanta.com/pirlanta-bileklikler linkini hemen tıklayabilirsiniz.  

Zen Pırlanta’nın renkli dünyasının en daimi parçaları olan birbirinden güzel bileklik modelleri ile tanışmaya ne dersiniz? Renkli taşlı bileklikler, uğur getiren şans bileklikleri, şahmeran figürlü modeller ve çok daha fazlası Zen Pırlanta’nın mücevher sektörüne yön veren kendine has yorumu ile görücüye çıkıyor.

 

Bileklerinizden çıkarmak bile istemeyeceğiniz, arkadaşlarınızın ve dostlarınızın sizden ödünç almak isteyeceği en şık ve en seçkin Zen pırlanta bileklik modellerini sizler için araştırdık. Mücevher koleksiyonunuza yeni bir bileklik eklemeden önce aşağıdaki modellere göz atmayı unutmayın!

 

İşte, En Çok Satan Zen Pırlanta Bileklik Modelleri;

 

0.10 Karat Kar Tanesi Pırlanta Bileklik

 

Zincirinde yer alan minik nazar boncuğu detayı ile daha da şık bir görünüme kavuşan bu model; Zen’in en çok satanlar listesinde uzun zamandır var olmayı sürdürüyor. 14 ayar beyaz altın özelliğindeki ürün; 2.23 gram ağırlığında! Üstelik fiyatı da oldukça uygun!

 

1.28 Karat Pırlantalı Yakut Bileklik

 

Yakut taşının çarpıcı güzelliğini bileklerinize taşıyan bu model; Zen’in en seçkin bileklik modellerinden bir diğeri. Pembe altın renginin kışkırtıcı yakut kırmızısı ile bir araya geldiği bu ürün; gösterişten hoşlananlara hitap ediyor. Ürün şu an 20 indirimle satışa sunuluyor.

 

0.47 Karat Şahmeran Pırlanta Bileklik

 

Siyah pırlantanın asaletini ve gizemini en iyi şekilde betimleyen bu modelin başkahramanı; yılanların kraliçesi olarak bilinen Şahmeran! Bileklerinizi kuşatmakla kalmayan, parmaklarınızı da saran bir zarafet için şahmeran pırlanta bileklik modellerini tercih edebilirsiniz.

 

 

1.78 Karat Pırlantalı Safir Bileklik

 

İki adet safir taşının yan yana geldiği bu model; mavinin bir renkten öte çok daha fazlasını ifade ettiğini bilen özgür bayanların favorisi!

 

 

Zen Pırlanta’nın diğer bileklik modellerine ulaşmak için https://www.zenpirlanta.com/pirlanta-bileklikler linkini hemen tıklayabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.