Erdoğan, Trump’a ‘Dik’ durmasını öğretti!

DİĞER 17.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Erdoğan, Trump’a ‘Dik’ durmasını öğretti!

Yazımı yazmaya başladığım saatlerde tüm Türkiye hemen hemen televizyonların başında kilitlenmişti. Yalnız Türkiye değil, Başta Avrupa olmak üzere, Tüm Dünya Televizyonlardan bu buluşma ve karşılamayı, ne konuştuklarını izlemek için Televizyonları başında pür dikkat izliyordu. Erdoğan- Trump zirvesinin ilk buluşması ve ayrıntılarını izlerken bende merakla izliyorum. Hep şimdi ne olacak, ne kararlar alınacak?   ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda arabasından inişinde karşılayıp, uğurlarken yine kapıya, arabasına binip hareket edinceye kadar uğurluyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Trump’a burada “dik dur” eğilmemesini de öğretiyordu…    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çin ziyareti sırasında, ABD ziyareti öncesi PKK-YPG desteğini onaylayarak masadaki pazarlık maddelerini lehine çevirmeye çalışan Trump kendine yeni bir portre çiziyordu.  YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Yazımı yazmaya başladığım saatlerde tüm Türkiye hemen hemen televizyonların başında kilitlenmişti. Yalnız Türkiye değil, Başta Avrupa olmak üzere, Tüm Dünya Televizyonlardan bu buluşma ve karşılamayı, ne konuştuklarını izlemek için Televizyonları başında pür dikkat izliyordu. Erdoğan- Trump zirvesinin ilk buluşması ve ayrıntılarını izlerken bende merakla izliyorum. Hep şimdi ne olacak, ne kararlar alınacak?

 

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda arabasından inişinde karşılayıp, uğurlarken yine kapıya, arabasına binip hareket edinceye kadar uğurluyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Trump’a burada “dik dur” eğilmemesini de öğretiyordu… 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çin ziyareti sırasında, ABD ziyareti öncesi PKK-YPG desteğini onaylayarak masadaki pazarlık maddelerini lehine çevirmeye çalışan Trump kendine yeni bir portre çiziyordu. 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.