Erkek arkadaşının evine giderek uyuşturucu ve alkol alan kadın hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2020 - 21:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Erkek arkadaşının evine giderek uyuşturucu ve alkol alan kadın hayatını kaybetti

İHA- Denizli’de erkek arkadaşının evine giderek uyuşturucu madde ve alkol aldığı iddia edilen ve astım hastası olan kadın fenalaşınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 30 yaşındaki kadının kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılacak. Edinilen bilgilere göre, olay, geçtiğimiz 23 Mayıs günü Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, sanat tarihi mezunu Sibel K., erkek arkadaşı Mehmet E.’nin evine gitti. Burada ikilinin beraber uyuşturucu madde ve alkol aldığı öne sürüldü. Astım hastası olduğu öğrenilen Sibel K., fenalaşması üzerine erkek arkadaşı sağlık ekibi çağırdı. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Genç kadın doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Sibel K.’nın ölümünün şüpheli bulunması üzerine savcılık soruşturma başlattı. Erkek arkadaşı uyuşturucu ve alkol aldıklarını itiraf etti Olayın ardından polis, Mehmet E.’yi gözaltına aldı. Mehmet E., ilk ifadesinde kız arkadaşının içki ile birlikte kokain ve esrar kullandığını ardından fenalaştığını söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet E., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme devam ediyor.

İHA- Denizli’de erkek arkadaşının evine giderek uyuşturucu madde ve alkol aldığı iddia edilen ve astım hastası olan kadın fenalaşınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 30 yaşındaki kadının kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılacak.


Edinilen bilgilere göre, olay, geçtiğimiz 23 Mayıs günü Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, sanat tarihi mezunu Sibel K., erkek arkadaşı Mehmet E.’nin evine gitti. Burada ikilinin beraber uyuşturucu madde ve alkol aldığı öne sürüldü. Astım hastası olduğu öğrenilen Sibel K., fenalaşması üzerine erkek arkadaşı sağlık ekibi çağırdı. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Genç kadın doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Sibel K.’nın ölümünün şüpheli bulunması üzerine savcılık soruşturma başlattı.



Erkek arkadaşı uyuşturucu ve alkol aldıklarını itiraf etti


Olayın ardından polis, Mehmet E.’yi gözaltına aldı. Mehmet E., ilk ifadesinde kız arkadaşının içki ile birlikte kokain ve esrar kullandığını ardından fenalaştığını söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet E., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.