Erken Uyarı İstasyonları Sezona Hazırlanıyor

DENİZLİ 03.03.2021 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Erken Uyarı İstasyonları Sezona Hazırlanıyor

Denizli’de, ‘Tahmin ve Erken Uyarı Projesi’ kapsamında kurulan erken uyarı istasyonları sezona hazırlanıyor.   Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Elma ve bağ alanlarında hastalık ve zarlılara karşı ilaçlama tasarrufu sağlamak, çiftçiye doğru zamanda, doğru dozda, doğru şekilde doğru ilacı kullandırarak, güvenilir ürün elde etmek amacıyla uygulamaya konulan “ Tahmin ve Erken Uyarı Projesi “ kapsamında, Denizli de toplam 28 adet istasyonumuz faaliyet göstermektedir.   Bu istasyonlarımızın yıllık periyodik bakımları İl Müdürlüğümüz teknik elemanları tarafından gerçekleştirilmektedir.   2021 yılı sezon hazırlıkları kapsamında istasyonlarımızda güncelleme ve veri akışının daha hızlı ve sağlıklı gerçekleşebilmesi için sim kartlarının yenilenmesi çalışmalarına 01/03/2021 tarihinde; İlimiz Acıpayam ve Çameli İlçelerimizdeki istasyonlarla başlamış olup yaklaşık bir haftalık süre içerisinde tüm istasyonlarımızın bakımlarının tamamlanması hedeflenmektedir.        

Denizli’de, ‘Tahmin ve Erken Uyarı Projesi’ kapsamında kurulan erken uyarı istasyonları sezona hazırlanıyor.

 

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Elma ve bağ alanlarında hastalık ve zarlılara karşı ilaçlama tasarrufu sağlamak, çiftçiye doğru zamanda, doğru dozda, doğru şekilde doğru ilacı kullandırarak, güvenilir ürün elde etmek amacıyla uygulamaya konulan “ Tahmin ve Erken Uyarı Projesi “ kapsamında, Denizli de toplam 28 adet istasyonumuz faaliyet göstermektedir.

 

Bu istasyonlarımızın yıllık periyodik bakımları İl Müdürlüğümüz teknik elemanları tarafından gerçekleştirilmektedir.

 

2021 yılı sezon hazırlıkları kapsamında istasyonlarımızda güncelleme ve veri akışının daha hızlı ve sağlıklı gerçekleşebilmesi için sim kartlarının yenilenmesi çalışmalarına 01/03/2021 tarihinde; İlimiz Acıpayam ve Çameli İlçelerimizdeki istasyonlarla başlamış olup yaklaşık bir haftalık süre içerisinde tüm istasyonlarımızın bakımlarının tamamlanması hedeflenmektedir.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.