Ertemur; "Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'dir"

SİYASET 31.12.2017 - 17:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ertemur; "Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'dir"

Cumhuriyet Halk Partisi’nde dün yapılan kongre ile İl Başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur, ‘’Bu seçimde kaybeden yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan sevgi oldu’’ dedi.   Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, ‘’EGS Kongre merkezinde yapılan kongremiz bir şenlik havasında geçti. Bu ortamın oluşmasına katkı koyan başta benden önceki il başkanımız Haşim Teoman Sancar ile yönetimine, bayrak yarışında bende varım diyen aday arkadaşlarım ve yönetimlerine, tarihi bir katılım gösteren delegelerimize ve tüm partililerimize, Denizli halkına teşekkür ediyorum" dedi.   Kongrenin sadece bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Ertemur,  ‘’Seçim sonuçları belli olmaya başladığı anda, göreve talip olan üç aday olarak el ele sahnedeydik. Bu görüntü açıkça gösterdi ki, CHP’de kazanan sevgi oldu, kazanan kardeşlik oldu, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu.’’ dedi.   2018’e girerken, ortaya çıkan fotoğrafın Denizli için ve Türkiye için umut olduğunu vurgulayan Ertemur ’’Dün gerçekleştirilen kongre Denizli’de özlenen günlerin yakın olduğunu gösterdi. Sevgi ile, dostluk ile 2019’da Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Bunun için örgüt olarak hepimiz elimizden geleni yapacağız. Ekibimizin en büyük destekçisi aday olan diğer arkadaşlarımız olacaktır, bundan hiç şüphem yok. ‘’ dedi.   Ertemur, ‘’Bu vesile ile Denizli halkının ve tüm yurttaşlarımın yeni yılını kutluyorum.  Yeni yılın halkımıza huzur, mutluluk, barış ve özgürlük getirmesini diliyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde dün yapılan kongre ile İl Başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur, ‘’Bu seçimde kaybeden yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan sevgi oldu’’ dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, ‘’EGS Kongre merkezinde yapılan kongremiz bir şenlik havasında geçti. Bu ortamın oluşmasına katkı koyan başta benden önceki il başkanımız Haşim Teoman Sancar ile yönetimine, bayrak yarışında bende varım diyen aday arkadaşlarım ve yönetimlerine, tarihi bir katılım gösteren delegelerimize ve tüm partililerimize, Denizli halkına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Kongrenin sadece bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Ertemur,  ‘’Seçim sonuçları belli olmaya başladığı anda, göreve talip olan üç aday olarak el ele sahnedeydik. Bu görüntü açıkça gösterdi ki, CHP’de kazanan sevgi oldu, kazanan kardeşlik oldu, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu.’’ dedi.

 

2018’e girerken, ortaya çıkan fotoğrafın Denizli için ve Türkiye için umut olduğunu vurgulayan Ertemur ’’Dün gerçekleştirilen kongre Denizli’de özlenen günlerin yakın olduğunu gösterdi. Sevgi ile, dostluk ile 2019’da Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Bunun için örgüt olarak hepimiz elimizden geleni yapacağız. Ekibimizin en büyük destekçisi aday olan diğer arkadaşlarımız olacaktır, bundan hiç şüphem yok. ‘’ dedi.

 

Ertemur, ‘’Bu vesile ile Denizli halkının ve tüm yurttaşlarımın yeni yılını kutluyorum.  Yeni yılın halkımıza huzur, mutluluk, barış ve özgürlük getirmesini diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.