Evi yanan yaşlı adam evsiz kaldı!

DENİZLİ 24.01.2018 - 08:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evi yanan yaşlı adam evsiz kaldı!

Denizli'nin Çameli ilçesinde yangın çıkan evinde mahsur kalan ve yaralanan 90 yaşındaki yaşlı adam komşuları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.   Edinilen bilgiye göre,  Çameli İlçesi Belevi Mahallesi'nde Ekrem Güvenç'in yalnız yaşadığı tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.     Çıkan yangında Güvenç’in feryatlarını duyan ve alevlerin yükseldiğini gören komşuları durumu itfaiyeye bildirdi. Vatandaşlar daha sonra içeri girerek yaşlı adamı evden çıkarttı. Ayaklarında yanıklar oluşan Güvenç, sağlık ekiplerince Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Evin kullanılamaz hale gelmesine neden olan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.  

Denizli'nin Çameli ilçesinde yangın çıkan evinde mahsur kalan ve yaralanan 90 yaşındaki yaşlı adam komşuları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

 

Edinilen bilgiye göre,  Çameli İlçesi Belevi Mahallesi'nde Ekrem Güvenç'in yalnız yaşadığı tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

 

Çıkan yangında Güvenç’in feryatlarını duyan ve alevlerin yükseldiğini gören komşuları durumu itfaiyeye bildirdi. Vatandaşlar daha sonra içeri girerek yaşlı adamı evden çıkarttı. Ayaklarında yanıklar oluşan Güvenç, sağlık ekiplerince Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Evin kullanılamaz hale gelmesine neden olan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.