Evinde ölü bulundu

DİĞER 07.06.2016 - 14:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Evinde ölü bulundu

Denizli Sarayköy ilçesi’nde bir kişi evinde ölü olarak bulundu.

Denizli, Sarayköy Trafo Mahallesinde yaşayan 1986 doğumlu parke ustası Adem Yıldırım yanlız yaşadığı evinde ölü    bulundu.  Kendisinden 5 gündür haber alınamayan Adem Yıldırım'ı arayan ailesi kendisine bir türlü ulaşamadı. Son olarak bugün evine giden ailesi kokudan şüphelenerek eve girdi ve o korkunç manzarayla karşılaştı. Genci evde ölmüş bir vaziyette bulan abisi yıkıldı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ve savcı kokudan oldukça etkilenirken, incelemeyi 2 saatte tamamlayabildiler. Bu arada Trafo Mahallesi sakinleride yardımcı olarak ekiplerin işini biraz daha rahat yapmalarını sağladılar. Henüz ölüm nedeni bilinmeyen Adem Yıldırım'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Denizli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Poliste olayla ilgili inceleme başlattı
Denizli Sarayköy ilçesi’nde bir kişi evinde ölü olarak bulundu.

Denizli, Sarayköy Trafo Mahallesinde yaşayan 1986 doğumlu parke ustası Adem Yıldırım yanlız yaşadığı evinde ölü    bulundu.

 Kendisinden 5 gündür haber alınamayan Adem Yıldırım'ı arayan ailesi kendisine bir türlü ulaşamadı. Son olarak bugün evine giden ailesi kokudan şüphelenerek eve girdi ve o korkunç manzarayla karşılaştı. Genci evde ölmüş bir vaziyette bulan abisi yıkıldı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ve savcı kokudan oldukça etkilenirken, incelemeyi 2 saatte tamamlayabildiler. Bu arada Trafo Mahallesi sakinleride yardımcı olarak ekiplerin işini biraz daha rahat yapmalarını sağladılar. Henüz ölüm nedeni bilinmeyen Adem Yıldırım'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Denizli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Poliste olayla ilgili inceleme başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.