Fatih Portakal MKM’de Konuşacak

GÜNDEM 07.01.2020 - 12:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fatih Portakal MKM’de Konuşacak

Merkezefendi Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen yazar ve gazetecilerini Denizlililer ile buluşturmaya devam ediyor.   Bu kapsamda gazeteci, yazar, FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, 11 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Merkezefendi Kültür Merkezi’nde Denizlililer ile bir araya gelecek. Usta gazeteci Portakal, "Türkiye'de Neler Oluyor?" konulu söyleşide konuşacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm Denizlilileri bu söyleşiye davet etti.     Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak usta isimleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. 11 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te basınımızın cesur ismi Fatih Portakal, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan "Türkiye'de Neler Oluyor?" konulu söyleşide hemşerilerimizle bir araya gelecek. Söyleşimize, tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen yazar ve gazetecilerini Denizlililer ile buluşturmaya devam ediyor.

 

Bu kapsamda gazeteci, yazar, FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, 11 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Merkezefendi Kültür Merkezi’nde Denizlililer ile bir araya gelecek. Usta gazeteci Portakal, "Türkiye'de Neler Oluyor?" konulu söyleşide konuşacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm Denizlilileri bu söyleşiye davet etti.

 

 

Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak usta isimleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. 11 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te basınımızın cesur ismi Fatih Portakal, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan "Türkiye'de Neler Oluyor?" konulu söyleşide hemşerilerimizle bir araya gelecek. Söyleşimize, tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.